Terug

Inschrijfformulier

Wat leuk dat je lid wilt worden van HC Eemvallei! Je kan je kind of jezelf snel en gemakkelijk inschrijven via onderstaand inschrijfformulier. Je wordt automatisch op de indeellijst geplaatst.

Een coördinator van HC Eemvallei neemt vervolgens snel contact op.

Vanaf de Onder 14-jeugd kunnen er daarna nog vrijblijvend twee proeftrainingen gevolgd worden. Als hockey toch niet zo leuk lijkt te zijn, dan halen wij jou of je kind na de proeftrainingen weer van de indeellijst af.

Voor de Funkeys t/m de Onder 12-jeugd zijn deze vrijblijvende proeftrainingen er niet. Om kennis te maken met hockey kan jij je kind inschrijven voor één van onze proeftrainingsweken

Na het invullen van onderstaande velden klik je onderaan de pagina op de knop volgende stap.

BELANGRIJK: Op de pagina die dan volgt staat een overzicht van de door jou ingevulde gegevens die je vervolgens moet bevestigen. Op basis van je gegevens wordt een overzicht van je gegevens binnen 48 uur automatisch per e-mail aan je toegestuurd. Ontvang je niks dan is er iets niet goed gegaan, mail dan naar [email protected]

In het verleden was het nodig dit formulier te printen en ondertekenen, dit is niet meer nodig. Het overzicht van je ingevulde gegevens is je bevestiging van inschrijving.

Belangrijk te weten
• Een lid is pas speelgerechtigd als hij of zij door HC Eemvallei van de wachtlijst wordt gehaald en geplaatst wordt in een team. Dan pas gaat ook je contributie in.
• We doen onze uiterste best om jou of je kind zo snel mogelijk in een van onze teams te plaatsen.
• Kinderen kunnen ingeschreven worden in het jaar dat het kind 5 jaar wordt.
• HC Eemvallei is een vereniging, wat betekent dat we volledig draaien op de inzet van veel vrijwilligers die samen HC Eemvallei vormen. Graag verwelkomen we ouders van jeugdleden en volwassen leden om mee te bouwen aan onze club.

Proces aanmelding nieuwe leden Funkeys t/m Onder 12-jeugd:Proces aanmelding nieuwe leden vanaf de Onder 14-jeugd:
Privacy
HC Eemvallei verwerkt je gegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring. Als je je inschrijft ga je hiermee akkoord.

Vrijwilligers
HC Eemvallei is een vereniging en wordt mogelijk gemaakt door haar vele vrijwilligers. Samen bedenken en organiseren wij leuke evenementen en zorgen wij dat alles binnen de club goed loopt. Ook leer je snel mensen kennen in Vathorst en omstreken. Wil je ook vrijwilliger worden? Klik dan hieronder op beschikbare rollen en mail je interesse naar [email protected] en geef je interesse aan bij het inschrijven.

Club van 100
Wil je je aansluiten bij de Club van 100 en ben je al bekend als lid? Stuur dan een mail naar [email protected] Ben je nog geen lid, vul dan je gegevens in op onderstaand formulier.

Inschrijven

*= verplicht in te vullen.

Na de knop 'Volgende stap' onderaan het formulier, dien je op de volgende pagina jouw gegevens nog te bevestigen. Dan pas kunnen je gegevens door de ledenadministratie verwerkt worden.

 
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
Voorkeur Vrijwilligerstaak
  HC Eemvallei is volledig afhankelijk van de inzet van vrijwillgers. Samen zijn wij HC Eemvallei. Daarom verwachten we van alle leden en ouders van jeugdleden, dat ze hun steentje bijdragen. Velen handen maken licht werk en natuurlijk zorgt betrokkenheid ook voor meer gezelligheid. Uit onderstaande vrijwilligersrollen binnen HC Eemvallei kan je een keuze maken. Graag horen wij van jou wat bij jouw wensen en mogelijkheden aansluit.

 
   
   
Overige informatie
   
 
   
   
 
Financieel
  Contributie betaling verloopt via automatische incasso met MOLLIE. Dit kan standaard in 1 termijn of naar keuze in 4 termijnen.

 
   
   
 
   
 
   
  (datum: dd-mm-yyyy)  
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB.