Terug

Inschrijfformulier

Wat leuk dat je lid wilt worden van HC Eemvallei! Je kan je kind of jezelf snel en gemakkelijk inschrijven via onderstaand inschrijfformulier.

Is er plek, dan zal de verantwoordelijke Lijn-coordinator contact opnemen en kan je vrijblijvend een proeftraining volgen.

Na het invullen van onderstaande velden klik je onderaan de pagina op de knop volgende stap. Je gegevens worden meteen in onze database opgenomen. Je krijgt een overzicht van de door jou ingevulde gegevens die je vervolgens kunt bevestigen. Op basis van je gegevens wordt een overzicht van je gegevens automatisch per e-mail aan je toegestuurd.

In het verleden was het nodig dit formulier te printen en ondertekenen, dit is niet meer nodig. Het overzicht van je ingevulde gegevens is je bevestiging van inschrijving.

Belangrijk te weten
• Een lid is pas speelgerechtigd als hij of zij door HC Eemvallei van de wachtlijst wordt gehaald en geplaatst wordt in een team. Dan pas gaat ook je contributie in.
• We doen onze uiterste best om jou of je kind zo snel mogelijk in een van onze teams te plaatsen.
• Kinderen kunnen ingeschreven worden in het jaar dat het kind 5 jaar wordt.
• HC Eemvallei is een vereniging, wat betekent dat we volledig draaien op de inzet van veel vrijwilligers die samen HC Eemvallei vormen. Graag verwelkomen we ouders van jeugdleden en volwassen leden om mee te bouwen aan onze club.

Proces aanmelding nieuwe leden:


Privacy
HC Eemvallei verwerkt je gegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring. Als je je inschrijft ga je hiermee akkoord.

Vrijwilligers
HC Eemvallei is trots op haar vele vrijwilligers. Samen bedenken en organiseren wij leuke evenementen en zorgen wij dat alles binnen de club goed loopt. Ook leer je snel mensen kennen in Vathorst en omstreken. Wil je ook vrijwilliger worden? Klik dan hieronder op beschikbare rollen en mail je interesse naar [email protected] of vul het hieronder in.


Beschikbare vrijwilligers rollen


Inschrijven

*= verplicht in te vullen.

 
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
Voorkeur Vrijwilligerstaak
  HC Eemvallei is volledig afhankelijk van de inzet van vrijwillgers. Samen zijn wij HC Eemvallei. Daarom verwachten we van alle leden en ouders van jeugdleden, dat ze hun steentje bijdragen. Velen handen maken licht werk en natuurlijk zorgt betrokkenheid ook voor meer gezelligheid. Uit onderstaande vrijwilligersrollen binnen HC Eemvallei kan je een keuze maken. Graag horen wij van jou wat bij jouw wensen en mogelijkheden aansluit.

 
   
   
Overige informatie
   
 
   
   
 
Financieel
  Contributie betaling verloopt via automatische incasso met MOLLIE. Dit kan standaard in 1 termijn of naar keuze in 4 termijnen.

 
   
   
 
   
 
   
  (datum: dd-mm-yyyy)  
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB.