Terug

Inspiratiesessie voor teammanagers

dinsdag 23 februari 2021   |   22:00 - 23:00   |   Geen locatie ingevoerd

Namens Field Hockey Drills (FHDrills) nodigt HC Eemvallei alle teammanagers van HCE uit om deel te nemen aan het webinar "Looking through the lens of the Teammanager". Andy Halliday, die 15 jaar Teammanager is geweest van het Engelse nationale team, neemt ons mee in de rol van teammanager en op welke gebieden de teammanager het team optimaal kan ondersteunen. 

Dankzij Grant Thomson, onze hoofdtrainer jongens junioren die verbonden is aan FHDrills, kunnen we de inspiratiesessie aanbieden aan onze teammanagers en aan coaches die zich ook graag willen laten inspireren! Het webinar vindt plaats op dinsdag 23 februari van 22.00 uur tot 23.00 uur. Informatie hoe in te loggen zal worden gedeeld via de teammanagers appgroepen.  https://fhd.com

FHD is een online community voor coaches, trainers en teammanagers met een continue vernieuwend aanbod coaching tools en trainingsinhoud. Daarnaast zijn er regelmatig webinars voor en door coaches en trainers. Meer informatie is te vinden op fhdrills.com  en op hun facebookpagina Field Hockey Drills, waar regelmatig tips&tricks worden gedeeld. Maak hier vooral gebruik van!  

Hockey Organisatie Commissie.