headernw.jpg
 

Betaalpas

Bij HC Eemvallei kan er betaald worden met een ‘HC Eemvallei betaalpas’ of met een bankpas. Contant geld wordt niet geaccepteerd. Dit heeft nogal wat voordelen: geen kasverschillen, geen wisselgeldproblemen, openen en sluiten van de kantine gaat een stuk sneller (geen kasopmaak), snelle leeftijdscontrole bij alcohol verkoop en inbrekers op zoek naar contant geld kunnen HC Eemvallei structureel mijden.

Hoe kom ik aan een ‘HC Eemvallei betaalpas’?
Voor leden tot en met 14 jaar wordt deze pas automatisch besteld wanneer ze lid worden in september van het nieuwe jaar. Overige leden kunnen deze pas bestellen via [email protected] De passen worden vanwege de hoge opstartkosten 1 keer per jaar besteld. Bestel de pas vóór 15 september

Verloren of gestolen?
De eerste pas is gratis. Wanneer je de pas verliest of wanneer hij gestolen is en je wil een nieuwe bestellen dan kost dat 5 euro. Deze kosten worden in mindering gebracht op het tegoed. Wanneer de pas defect is, krijg je tegen inlevering van de defecte pas gratis een nieuwe. Ook hier gelden de termijnen zoals hierboven vermeld.

Opwaarderen en saldo
De ‘HC Eemvallei betaalpas’ kun je via de Eemvallei website achter "Mijn Eemvallei” opwaarderen met IDEAL. Wanneer je bent ingelogd en je klikt op je foto of je naam dan zie je onderin tegoed KNIP pas met een rekeningnummer erachter. Hier kun je ook altijd zien wanneer je hebt afgerekend en hoe het met je saldo staat. Opwaarderen kan ook aan de kassa met je pinpas op de club.

Voor vragen over de betaalpas kun je een e-mail sturen aan [email protected]