headernw.jpg
 

€1.000 van Volvo Serva

9-1-2017
Nieuwsafbeelding
Onze voorzitter komt voortaan in stijl naar de club! 

Volvo dealer Serva leverde onlangs een gloednieuwe Volvo af aan Dick. En omdat Serva ons sponsort, krijgen wij als hockeyclub hiervoor een bonus van €1.000!

Als partner van de KNHB en hoofdsponsor van hockeytalent geeft Volvo Cars Nederland op landelijk niveau al bijna 20 jaar inhoud aan de band tussen Volvo en hockey. Om hockey niet alleen op topniveau maar ook lokaal te ondersteunen, is de Volvo Clubbonus ontwikkeld.
 
Volvo Cars Nederland keert een bonus uit van 1.000 euro aan die hockeyvereniging waarvan een lid of de ouders van een jeugdlid een nieuwe Volvo koopt of least bij de Volvo clubdealer. De HC Eemvallei clubdealer is Volvo Serva. Deze €1.000 wordt betaald door de importeur en heeft dus geen invloed op de eventuele inruilprijs of korting. Ook naar de hockeytraining of -wedstrijd is er geen veiligere manier om de spelers te vervoeren dan met een Volvo!
 
Dus koopt of least u als HC Eemvallei lid of ouder van jeugdlid een Volvo bij Volvo Serva in Amersfoort, Nijkerk of Soest, dan ontvangt HC Eemvallei daar €1.000 voor. Met recht een win-win situatie. 

Wie is er toe aan een nieuwe auto?