headernw.jpg
 

Vrijwilligers gezocht!

2-2-2017
Nieuwsafbeelding
Vacatures binnen HC Eemvallei; dringend diverse vrijwilligers gezocht!

De vrijwilligersorganisatie van HC Eemvallei is de afgelopen tijd flink uitgebreid, maar er zijn nog enkele functies waarvoor we dringend hulp zoeken: 

2 wedstrijdsecretarissen, 
Ureninspanning: 2 uur per week.

(Minstens) 2 leden voor de Evenementencommissie (EC)
Ureninspanning: 5 uur per maand, in de weken voorafgaand aan een evenement iets meer. 

Meerdere personen die de EC af en toe bij een bepaald evenement willen helpen, Ureninspanning: variabel, afhankelijk per evenement. 

Meerdere personen voor het implementeren van de gezonde kantine. Ureninspanning: hoe meer aanmeldingen hoe minder uur per persoon.

Meerdere Bar Coaches, 
Ureninspanning: hoe meer aanmeldingen hoe minder uur per persoon.


Meer uitleg over de diverse vacatures:

2 wedstrijdsecretarissen gezocht
Vanwege zakelijke verplichtingen zal Arnold de Lange niet langer meer zijn vrijwilligersbijdrage kunnen leveren aan ons Wedstrijdsecretariaat, wat we uiteraard begrijpen, maar erg jammer vinden. Hij zal de opleidingen vanuit de Arbitrage commissie nog blijven verzorgen.
Dat betekent dat we onder het motto "vele handen maken licht werk” op zoek zijn naar 2 vrijwilligers die de taken van Arnold willen overnemen.
De verwachte wekelijks inspanning wordt geschat op 2 uur.
Bij afgelaste wedstrijden wordt de inspanning geschat op 3 tot 4 uur extra, vanwege de communicatie hierover met de vereniging en de bond. En het her-plannen van deze wedstrijden. Dit is uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden.
Wie komt het Wedstrijdsecretariaat versterken?
Heb je interesse en wil je meer weten, neem dan contact op met Muriel Thuring: [email protected]
Arnold, bedankt voor je inzet bij het Wedstrijdsecretariaat!
Vacatures Evenementencommissie
Vanuit onze vereniging willen we gedurende het hele jaar voor alle doelgroepen diverse evenementen organiseren. Deze evenementen bevorderen de saamhorigheid en het clubgevoel.
Voorbeelden van evenementen die we al kennen zijn:
-familietoernooi,
-huldiging kampioenen, zaal en veld,
-oliebollenborrel etc etc

Bij de organisatie van de evenementen zijn altijd diverse andere commissies betrokken, bijvoorbeeld: de barcommissie, de sponsorcommissie, of de trainers. Alles moet natuurlijk
in goede samenspraak en afstemming gebeuren. De evenementencommissie is hier leidend
in. 
Op dit moment bestaat de evenementencommissie uit 2 leden en dat is niet voldoende om alle evenementen te kunnen organiseren. 
We zijn daarom op zoek naar (minstens 2) personen die:
• het leuk vinden om evenementen te organiseren voor verschillende leeftijdsgroepen
• goed kunnen organiseren / coördineren
• creatieve ideeën hebben
• praktisch ingesteld zijn
• goed kunnen samenwerken met andere commissies om taken goed te verdelen
• liefst een kind in A t/m D heeft of zelf hockeyt in A/B/senioren

Ureninspanning: gemiddeld 5 uur per maand, in de weken voorafgaand aan een evenement kan dat oplopen tot ong 10 uur per week. 

Ben jij de enthousiaste, meedenkende persoon die deze taak ziet zitten? Stuur dan een mail naar Catrien Braaksma en Mylène van Haaften via [email protected] Wil je eerst meer informatie over de inhoud van deze functie, neem dan ook even contact met hen op.Vacatures organisatie voor bepaalde evenementen (Evenementencommissie)
De evenementencommissie bestaat uit een klein aantal vaste leden, maar daarnaast hebben we ook mensen nodig die binding of ervaring met een bepaald evenement hebben en alleen dat evenement willen (helpen) organiseren. 
Denk daarbij aan de organisatie van:
-het familietoernooi, 
-het D kamp,
-seniorenborrels,
-jeugdfeesten,
-of een van de vele andere activiteiten. 

We hebben nu al wat kanjers die veel ervaring hebben met Eemvallei events in deze groep zitten, maar ook zij kunnen het niet alleen. We zijn daarom op zoek naar meerdere (veel!) personen die:
• het leuk vinden om een bepaald evenement binnen HC Eemvallei te organiseren 
• goed kunnen organiseren / coördineren
• praktisch ingesteld zijn
• goed kunnen samenwerken 

Ureninspanning: variabel, afhankelijk per evenement. 

Ben jij de enthousiaste, meedenkende persoon die deze taak ziet zitten of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar Catrien Braaksma en Mylène van Haaften via [email protected] 

Hulp bij het verder doorvoeren van de gezonde kantine gezocht:
Een van onze accommodatiemanagers is de afgelopen maanden begonnen met het aanbieden van verse producten tijdens de speeldagen en de borrels/evenementen. Denk hierbij aan verse muntthee en vers afgebakken en gezond belegde pistolets. Hij kan het alleen niet in zijn eentje verder uitbreiden en doorvoeren, daarvoor is het elke week teveel werk. 
Wie vindt het leuk om onze accommodatiemanagers te helpen bij het verder uitbreiden van de gezonde kantine? Het gaat om het verzorgen van de verse producten, uitleg geven aan de leden met bardiensten en gezamelijk met de accommodatiemanager het aanbod van de gezonde kantine verder uitbreiden. Hoe meer mensen hieraan willen meehelpen, hoe minder inspanningsverplichting het kost per persoon!
Voor meer informatie en aanmelden benader Peter Timmermans via [email protected]

Meerdere Bar Coaches gezocht:
 
De barcommissie en de accommodatiecommissie zijn bezig om het assortiment van de bar te vergroten en structuur in de aangeboden producten te versterken. De bar is dé plek voor een gezellige nazit na de wedstrijden of een heerlijk kopje koffie en een broodje voor ouders die langs de lijn staan te kijken. De bar draagt bij aan saamhorigheidsgevoel voor onze leden en een warm welkom voor onze gasten. Daarnaast zijn ook de barinkomsten belangrijk voor de club.
Van leden die bardiensten draaien en dit nog nooit (of weinig) hebben gedaan horen we terug dat ze het soms lastig vinden en het fijn vinden hierin begeleiding te krijgen. Daarom zoeken we barcoaches om deze taak te vervullen. Je hoeft dan niet zelf de hele tijd de bardienst te draaien maar je helpt de bardienst opstarten en adviseert hen gedurende een paar uurtjes. 

Wie vindt het leuk om de bar te bemannen en om de mensen die bardienst hebben aan te sturen en te coachen en wil af en toe een (deel van de) ochtend of middag de verantwoordelijkheid over de bar dragen? 
Ureninspanning: hoe meer aanmeldingen hoe minder uur per persoon. 

Aanmelden en meer informatie bij Cieleke van Houten via [email protected]