headernw.jpg
 

SELECTIE JONGSTE JEUGD

5-4-2017
Nieuwsafbeelding
Voor het samenstellen van de teams voor het seizoen 2017-2018 is gekozen voor dezelfde procedure als afgelopen seizoen.

De benjamins worden F-jeugd aankomend seizoen en zullen op basis van de input van trainers en de prestaties op zondag worden ingedeeld waarbij we streven naar een gelijkwaardig individueel niveau per team. Volgens de visie van HC Eemvallei is het bij het 3 tegen 3 spel van de F-pupillen belangrijk dat alle spelers of speelsters actief kunnen meedoen aan het spel en niemand dominant is of juist te weinig aan de bal komt.

Coaches van alle F- en 6E-teams vullen dit seizoen twee keer een voortgangsformulier in. Eén keer in december en half april nogmaals. 
Met deze input gaat de Lijncoördinator Jongste Jeugd jongens en meisjes samen met de hoofdtrainers Jongste Jeugd jongens en meisjes in de meivakantie een potloodindeling maken. Mochten er nog keuzes niet duidelijk gemaakt kunnen worden dan zullen de hoofdtrainers ongemerkt in de trainingen van na de meivakantie hier antwoord op vinden.

We streven ernaar om dinsdag 6 juni de teamindeling afgerond te hebben en willen woensdag 7 juni de nieuwe indelingen bespreken met de huidige coaches en managers opdat we hun input enorm waarderen. Donderdag 8 juni zal dan de publicatie plaatsvinden op de website van HC Eemvallei. Ouders met vragen zijn van harte welkom op maandag 13 juni voor een korte toelichting.

J8E1, M8E1 en M8E2 zullen worden aangemerkt als topteams.

Een topteam is een team dat drie keer per week traint met als doel om naast de individuele ontwikkeling ook als team zo sterk mogelijk voor de dag te komen. Belangrijke voorwaarde hiervoor is dat spelers en speelsters in deze teams vooraf aangeven dat ze bereid zijn om 3x per week te trainen, verplicht mee te doen aan zaalhockey  en op zaterdag het spelen van wedstrijden prioriteit te geven boven andere hobbies. Verder betalen spelers en speelsters in een topteam aankomend seizoen € 75,- extra contributie.
In de bijlage vindt u een uitgebreide beschrijving van de spelregels voor Topteams. 

Ouders wiens kind aankomend seizoen in 8E gaan spelen willen we vragen hiervan notie te nemen en het tijdig (uiterlijk 10 mei)  aan te geven bij de Jongste Jeugd Lijncoördinator wanneer ze hun zoon of dochter niet willen laten meedoen met een topteam.

Jongste jeugd jongens: [email protected] bij Noortje 
Jongste jeugd meisjes: [email protected] bij Lisette