headernw.jpg
 

FAMILIETOERNOOI

14-4-2017
Nieuwsafbeelding
Elk jaar een absoluut hoogtepunt en al jaren achter elkaar een doorslaand succes:
Zondag 4 juni (1e Pinksterdag) is het weer zo ver: het jaarlijkse Rabobank Familietoernooi vindt plaats op HC Eemvallei, locatie Olympus. 
Aanvang toernooi om 11.00 uur en einde om ca. 20.00 uur. 

Categorieën
Gewoontegetrouw zijn er dit jaar zijn weer drie categorieën waarvoor ingeschreven kan worden: 
Happy Kids: Teams met ‘jongste jeugd’ tot en met de 8E leeftijd. In deze teams mogen maximaal 2 volwassenen of spelers uit de hogere elftallen meespelen. Deze spelers mogen niet in de cirkel komen!
Happy Family: Gemengde familie-teams
Happy Friends: Teams die bestaan uit spelers van 12 jaar of ouder. Deze poule is (licht) prestatiegericht (Let op: ook deze teams moeten een volwassen bardienst-vrijwilliger aanwijzen)

Binnen de poules maken wij geen onderscheid tussen niveaus. Iedereen doet mee aan het Familietoernooi om een leuke dag te hebben; sportief spel hoort daar automatisch bij. 
Belangrijk om te weten: Er wordt op halve velden achttalhockey gespeeld. Voor alle categorieën geldt dat er niet in de cirkel geslagen mag worden. 

Inschrijven
Er kunnen maximaal 30 teams deelnemen: VOL=VOL! 

Het inschrijfformulier vind je in de bijlage. Inschrijfformulieren dienen per mail verstuurd te worden aan: [email protected], onder vermelding van de team-naam en de omschrijving ‘Rabobank Familietoernooi 2017’. 
De inschrijving sluit zondag 21 mei a.s., of zoveel eerder als het maximum van 30 teams is bereikt. 

De inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld  is ontvangen op IBAN nummer NL 60 RABO 0186 732 899 t.n.v. HC Eemvallei EN nadat je van ons een e-mail met een ontvangstbevestiging hebt ontvangen. 
De betaling is leidend voor het vaststellen van de inschrijf-volgorde. Wie het eerst betaalt, wie het eerst maalt. 

Kosten
Deelname aan het Rabobank Familietoernooi kost EUR 75,- per team, incl. een lunch voor 10 teamleden. Alle overige versnaperingen zijn niet inbegrepen. Tijdens het toernooi kun je uitsluitend met je club- of pinpas betalen: we werken met een muntjessysteem.

Alcoholbeleid
Vanwege het alcoholbeleid werken we ook dit jaar met bandjes. Iedereen krijgt een bandje: boven 18 jaar krijg je, op vertoon van je ID (geen ID is dus ook geen alcohol!!), een bandje in een afwijkende kleur. Treft de organisatie mensen onder de 18 aan met alcohol, dan kan het hele team uit de competitie gehaald worden en zo nodig ook van het terrein verwijderd worden.

We riskeren een boete voor zowel de club (EUR 1.400), als voor de persoon die in overtreding is (ook EUR 1.400), alsook het kwijtraken van onze horeca/tap vergunning. De boete die we als club krijgen, zal verhaald worden op het betreffende team. Het is tevens niet toegestaan zelf alcohol mee te nemen. Bij signalering hiervan zal de organisatie maatregelen nemen.

Vrijwilligers
Het familietoernooi wordt door vrijwilligers georganiseerd. Vele handjes maken licht werk. Hierbij vragen wij jullie hulp! Ieder team dient 2 barmedewerkers (+18), 2 scheidsrechters en  sanitair-medewerkers te leveren. Omdat we begrijpen dat niemand graag de ‘pleeboy of pleegirl’ wil zijn, maar iedereen wel het liefste gebruikt maakt van een schoon toilet, zorgen wij voor jasschorten, huishoudhandschoenen, nieuwe pleeborstels en sanitairdoekjes. 
Barmedewerkers dienen de Instructie Verantwoord Alcoholschenken gevolgd te hebben. 

Wij zien jullie inschrijving en betaling graag tegemoet en hopen op een wederom zeer zonnig en geslaagd Familietoernooi !!!

14-04-2017