headernw.jpg
 

Afstudeeronderzoek

17-4-2017
Nieuwsafbeelding
Beste leden en ouders,
 
Mijn naam is Eline Bruintjes. Ik studeer pedagogische wetenschappen in Utrecht. In het kader van mijn afstuderen doe ik onderzoek. Mijn onderzoeksvraag is:

'Voelen alle jongeren zich thuis binnen HC Eemvallei? Is het voor alle jongeren die willen mogelijk om lid te worden van- en betrokken te zijn bij HC Eemvallei? Hoe gaan trainers om met kinderen in HC Eemvallei?'

Dat zijn vragen waar ik antwoord op wil zoeken als onderdeel van mijn afstudeeronderzoek bij de Gemeente Amersfoort. Ik wil namelijk graag weten of het voor iedereen mogelijk is om deel te nemen en zich geaccepteerd te voelen in sportverenigingen in Amersfoort!

Voor mijn onderzoek houd ik interviews met betrokkenen bij de jeugd van HC Eemvallei en neem ik vragenlijsten af bij jongeren boven de 12 jaar. Het kan dus zo maar zijn dat je mij tegenkomt in de vereniging en dat ik dan graag met je wil spreken of een vragenlijst bij je wil afnemen! Ik zou het dan erg leuk vinden als jullie aan mijn onderzoek mee willen werken.

Wil je graag meer weten over mijn onderzoek, wil je graag meewerken of heb je juist bezwaar? Laat het mij dan even weten via [email protected]

Met vriendelijke groeten, Eline Bruintjes