headernw.jpg
 

Trainer Gerard Alblas

10-6-2017
Nieuwsafbeelding
Beste hockey(st)ers van Eemvallei,

Vanaf dit seizoen ben ik de nieuwe hoofdtrainer van HC Eemvallei, waarbij de nadruk zal liggen op de jongenslijn B, C en D. Naast deze trainingen zal ik ook regelmatig op de zaterdag aanwezig zijn om coaches en spelers te ondersteunen.

Ik zal mij verder even voorstellen: Gerard Alblas (44), woonachtig in Amersfoort, vader van 2 kinderen, Daan (9) en Olivier (7), die uiteraard ook hockeyen bij HC Eemvallei. Inmiddels ben ik al ruim 20 jaar actief als trainer/coach bij o.a Gooische, Amersfoort, Huizen en Leusden, waarbij ik voornamelijk jongens lijnteams heb getraind en gecoacht.
Zelf heb ik ook gehockeyed bij Deventer (jeugd) EHV, Hattem en Gooische waarvan 3 jaar in de hoofdklasse en met de andere verenigingen in de Overgangsklasse. 

Met hetzelfde plezier wat ik als speler had, probeer ik nu andere hockeyers individueel en tactisch beter te maken waar, techniek, plezier, hard werken, samen spelen en team effort voor mij belangrijke pijlers zijn.
Inmiddels zijn we met de club in voorbereiding voor het nieuwe seizoen en binnenkort zal ik de 1e training gaan verzorgen. 

Ik hoop jullie snel tegen te komen om de club!

Met sportieve groet,

Gerard Alblas