headernw.jpg
 

Trainer Olaf Heskes

8-6-2017
Nieuwsafbeelding
Ik ben Olaf Heskes. Vanaf komend seizoen zal ik bij HC Eemvallei komen werken als hoofdtrainer voor de  Meisjes Top, JJ 6-tallen en JJ 8-tallen. Ook zal ik trainer/coach zijn van Meisjes B1. 

In de tijd die er nog over blijft ga ik enkele elftallen trainen en zal ik enkele jonge trainers gaan begeleiden. Alles bij elkaar een heel pakket en ik zal dan ook bijna iedere dag op HC Eemvallei aanwezig zijn.

Vanaf 2002 ben ik professioneel hockeytrainer. Daarvoor heb in het bedrijfsleven gewerkt in diverse managementfuncties. Naast hockeytrainer ben ik ook gediplomeerd golfleraar, al kom ik daar door al het hockeywerk niet veel aan toe. 

Dit seizoen ben ik nog werkzaam bij Union in Nijmegen, waar ik werk als technisch manager. In het verleden heb ik gewerkt bij o.a. Gooische, Hilversum, Huizen, Laren, Zwolle en KNHB district Midden Nederland.

Nu dus bij HC Eemvallei. Met de visie van de TC, de ambitie van de trainers en het talent van alle hockeykids ben ik er van overtuigd dat HC Eemvallei een mooie toekomst tegemoet gaat en ik vind het een uitdaging om daar deel van uit te maken.