headernw.jpg
 

Keepersclinics januari

3-1-2018
Nieuwsafbeelding

Wij organiseren voor de jeugd (A t/m D) dit jaar drie clinics. De eerste heeft inmiddels plaatsgevonden op zaterdag 9 december. De reacties waren erg positief en mede daarom kijken we erg uit naar de volgende twee clinics op 13 januari en 20 januari.

 

13 januari vindt de clinic plaats tussen 11.00 en 14.00 uur bij De Icoon in Vathorst. De keepers worden ingedeeld in groepen (C&D jeugd en A&B jeugd) daarbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met ervaring en niveau.

 

20 januari vindt de clinic plaats tussen 11.00 en 14.00 uur bij De Icoon in Vathorst. De keepers worden ingedeeld in groepen (C&D jeugd en A&B jeugd) daarbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met ervaring en niveau.

Wie geeft de clinic?
Dit is een samenwerking tussen onze eigen keeperstrainers Ymke, Annemieke en Robin en Martijn Drijver. Martijn Drijver is professioneel keeperstrainer en staat bekend als de Goalie Guru. Hij leidt al ruim 30 jaar keepers in binnen- en buitenland op, van jeugdkeepers tot goalies van internationaal niveau.

Hij heeft onder andere de volgende keepers opgeleid:

·David Harte, keeper van Kampong Heren 1 en Ierse nationale team
·Sam van der Ven, keeper van HGC Heren 1 en Nederlands elftal
·Maddie Hinch, keepster van SCHC Dames 1 en GB nationale team, gouden medaille olympische spelen 2016
· Josine Koning, keepster van Den Bosch Dames 1 en Nederlands elftal

Om de clinic goed voor te kunnen bereiden qua indeling willen we je vragen het volgende te doen:

 

Aanmelden graag via e-mailadres [email protected]uiterlijk op dinsdag 9 januari onder vermelding van je naam, je email adres en het team waarin je keeper bent. Geef aan of je bij beide clinics aanwezig bent of bij één van beiden.

Wij zullen uiterlijk donderdag 11 januari een email sturen met de indeling voor 13 januari en het tijdstip waarop je verwacht wordt. De indeling van de clinic op 20 januari wordt uiterlijk donderdag 18 januari bekendgemaakt.