headernw.jpg
 

Bijeenkomst TC groot succes

22-2-2018
Nieuwsafbeelding
Wat begon met een terloopse opmerking van een teammanager met betrekking tot behoefte aan informatievoorziening aan teammanagers, groeide uit tot een avond voor alle B, C en D teammanagers en coaches. 

Verspreid over twee avonden, om een zo groot mogelijke opkomst te genereren, hebben we op de kop af 50 mensen uit de B, C en D lijn mogen verwelkomen. Ook het bestuur, de zuilhoofden en de lijncoördinatoren hebben op deze avonden nader kennis kunnen maken met deze grote groep enthousiaste vrijwilligers.

Op deze avonden werden de meest uiteenlopende onderwerpen besproken.
De onderwerpen die aan bod kwamen zijn onder meer: uitleg en onderbouwing selectieprocedure, onze HCE gedragsregels (Ik + Jij = Wij zijn HC Eemvallei ), toelichting op de organisatie van de technische commissie. Tot slot was er een apart coach- en teammanagers stuk waarin een hockeyexpert met een externe spreker uitvoerig aandacht hebben besteed aan het leven en de uitdagingen van een teammanager .

Wat gaan jullie nu merken als gevolg van deze bijeenkomsten?
Er zijn een aantal suggesties gedaan welke we de komende maanden en volgend veldseizoen willen oppakken zoals het organiseren van een informatie avond voor ouders van nieuwe leden en een korte handleiding met tips en handvatten voor teammanagers.

Tot slot is het plan om dergelijke bijeenkomsten twee keer per jaar te organiseren; één keer aan het begin van het nieuwe seizoen en één keer aan het eind van het zaalseizoen. In welke samenstelling (coaches en TM’s gemengd of gesplitst) besluiten we later en uiteraard gaan we hard aan de slag om nieuwe, leuke thema’s op de agenda te zetten voor jullie!