headernw.jpg
 

Sportspreekuur op club

7-3-2018
Nieuwsafbeelding

Vanaf woensdag 14 maart aanstaande is het wekelijks sportspreekuur van FyZie op Eemvallei locatie Caraïben in plaats van in hun eigen praktijk. Fysiotherapeut Danique Zadelhoff verzorgt het spreekuur.

Wanneer?

Dag

Tijd

Locatie

Woensdag

18.00 - 19.00

Scheidsrechterkamer Caraïben


Wat houdt het sportspreekuur in?
Tijdens dit spreekuur is er ruimte voor het beoordelen van (acute) blessures en wordt er geadviseerd welke maatregelen genomen kunnen worden om zo snel en verantwoord mogelijk het hockeyen te hervatten. Dit advies kan ook, indien gewenst, rechtstreeks teruggekoppeld worden aan de trainers en coaches. Door met kortere lijnen te gaan werken, hopen we op een vermindering van het aantal (langdurige) blessures!

Daarnaast kunnen er vragen omtrent klachten gesteld worden waarop een vrijblijvend, eerstelijns en kort advies volgt. Het spreekuur is vrij toegankelijk en kosteloos, er hoeft dus geen afspraak gemaakt te worden.

Indien verder onderzoek of een verdere behandeling noodzakelijk is, gebeurt dit in de praktijk van FyZie, waarvoor wel een afspraak gemaakt moet worden. 

Vergoeding van deze verdere behandelingen kunnen, indien je aanvullend verzekerd bent, gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar. Personen onder de 18 jaar hebben recht op 18 behandelingen uit de basisverzekering. Uiteraard gebeurt behandeling van minderjarigen altijd in overeenstemming met de ouders/verzorgers.

Kom gerust langs
Heb jij of jouw kind een (acute) blessure opgelopen? Aarzel niet om voor een vrijblijvend advies en onderzoek langs te komen. Indien je het nog even wil aankijken is dat natuurlijk ook goed, maar wacht niet te lang. Na drie tot vijf dagen zouden de klachten normaal gesproken moeten afnemen. Houden de klachten langer dan één week aan, kom dan zeker langs op het spreekuur. Een snelle beoordeling en advies en of eventuele behandeling, verkleint de kans op groter letsel. 

FyZie beschikt over breed gespecialiseerd team (zie voor meer informatie www.fyzie.nl), waardoor je voor nagenoeg elk fysiek (sport)letsel op de juiste plaats bent voor een adequate behandeling. Naast (sport)fysiotherapeuten, werken er bij FyZie o.a. ook manueel therapeuten, kinderfysiotherapeuten en is er de beschikking over echo-apparatuur. Dit laatste is een krachtig hulpmiddel om eventueel schade of problematiek aan met name pezen en spieren goed in kaart te brengen.