headernw.jpg
 

Bitje happen 24 maart

13-3-2018
Nieuwsafbeelding

Ook dit voorjaar organiseert OrtholunaSports een hapdag voor een bitje op maat.

Ze zijn bij ons op Caraïben op zaterdag 24 maart. Meld je van tevoren aan op onze website www.ortholunasports.nl.

Op maat gemaakt 
Een perfect op maat gemaakt bitje bevordert je hockeyplezier en het beschermen van je tanden OrtholunaSports biedt een jaar garantie. 

Je hebt de keuze uit meer dan 15 kleuren en er is zelfs een speciaal Eemvallei-clubbitje. Een hockeybitje kost: 
F-jeugd €19,95
E-jeugd €39,95
C/D-jeugd €49,95 en
A/B/Senioren €59,95.

Voor hockeyers met een beugel is er een speciaal beugelbitje dat €49,95 kost. Tevens wordt de garantie geboden dat zolang je slotjes draagt het bitje goed blijft passen.

Aanmelden
Geef je tot 24 uur van tevoren op via www.ortholunasports.nl en klik op aanmelden, je krijgt hierna een bevestigingsmail van jouw gekozen tijd. Het bitje wordt binnen 2 á 3 weken bij je thuisbezorgd. Je kan pinnen en contant betalen. De factuur kan je declareren bij je zorgverzekering, een aantal geven aanvullend een vergoeding; code M61.

Kan jij niet op deze dag? Maak dan een afspraak voor het happen op een andere club in de omgeving of bij OrtholunaSports in de praktijk in Amersfoort. Je kunt ook een afspraak maken voor je team of trimhockeygroep. Als je met meer dan 8 spelers een bitje wilt, komen we met onze express-service langs op de training of voor/na de wedstrijd. Mail naar [email protected] voor een afspraak. Tot op de hapdag!