headernw.jpg
 

UPDATE: Maandag 16 april a.s. inhalen selectietraining

3-4-2018
Nieuwsafbeelding
Maandag 16 april aangepast trainingsschema en inhalen selectietraining

Op 28 maart kon door onbespeelbaarheid van Veld 1 door harde regen de selectietrainingen die gepland stonden niet plaatsvinden. Hierdoor moet er een inhaalmoment georganiseerd worden.
Het inhaalmoment van de betreffende selectietrainingen zal plaats vinden op maandag 16 april. Dit heeft wel enige organisatorische consequenties.

Selectietraining op 16 april
In de bijlage staan de namen van diegenen die we voor de selectietraining uitnodigen en het tijdstip van het inhaalmoment (MC:18.00 uur & MB:19.30 uur). Het dringende verzoek om minimaal 10 minuten van te voren aanwezig te zijn. Deze 10 minuten kan je gebruiken als warming-up. De training duurt 60-90 minuten en bestaat uit 3 oefeningen (1 tegen 1, een overtalsituatie en een partijvorm). Omdat het best druk gaat worden, hebben we er bewust voor gekozen om de leden die volgend seizoen stoppen met hockeyen niet uit te nodigen. De selectietrainingen vinden plaats op Caraïben.

Aanpassing trainingsschema op 16 april
De Topteams MA, MB, MC en MD ontvangen op 16 april van Erik een uur loop en conditietraining op Olympus, de techniektraining van Olaf vervalt. De tijden zijn aangepast dus kijk op de website.
Voor de meeste MB, MC en MD breedteteams gaat de reguliere training gewoon door. De trainingen zijn voor de meisjes die op 16 april geen selectietraining hebben, maar wel hun reguliere training volgen. Omdat dit soms nog maar halve teams zijn worden er trainingen gecombineerd en kan het zijn dat je een andere trainer hebt en dat je ook op een ander tijdstip traint. Kijk op de website hoe laat en op welk veld je je moet trainen. De JD2 zal ook eenmalig trainen op een ander veld en op een ander tijdstip.

Voor algemene vragen en/of voor het afmelden voor de selectietraining kan je contact opnemen met de lijncoördinator zoals op de website staat vermeld. 

Met sportieve groet,
De Technische Commissie