headernw.jpg
 

Nieuwe Bondsscheidsrechter

12-4-2018
Nieuwsafbeelding

De KNHB is altijd op zoek naar gemotiveerde en ambitieuze clubscheidsrechters die doorstromen naar CS+ en bondsniveau. Wij hebben zelf een nieuwe ambitieuze bondsscheidsrechter in ons midden, namelijk Werner Jansen is geslaagd voor zijn Proeve Van Bekwaamheid. Als club zijn wij hier natuurlijk harstikke trots op en willen we Werner van harte feliciteren!

Hoe word je bondsscheidsrechter?
Na succesvol afronden van het CS+ traject op HC Eemvallei, heeft Werner zich bij de KNHB aangemeld als BIO (Bondsscheidsrechter in Opleiding). Naast een drukke baan speelt Werner zelf wedstrijden, gaat hij meestal kijken bij de wedstrijden van zijn dochter, fluit regelmatig onze clubwedstrijden en is lijncoƶrdinator. Tegenwoordig fluit hij dus ook voor de bond.

Hoewel Werner aangeeft zelf nog aangeeft nog lang niet uitgeleerd te zijn als scheidsrechter, hopen we als club veel van Werner's ervaringen te leren. Zo kunnen we binnen HC Eemvallei het niveau van arbitrage nog verder verhogen. We feliciteren Werner nogmaals met dit mooie resultaat en wensen hem veel uitdagende wedstrijden toe, zowel in het bondsdistrict als op onze eigen club!

Word jij onze nieuwe Werner? Kijk voor meer informatie op: https://www.knhb.nl/kenniscentrum/scheidsrechters/de-loopbaan-van-een-scheidsrechter of mail de arbitragecommissie. Je kunt natuurlijk ook bij Werner terecht met vragen.