headernw.jpg
 

Kampioen derde helft

12-4-2018
Nieuwsafbeelding

Je zou het bijna vergeten. Maar naast de enorme hoeveelheid jeugdteams die op zaterdag & zondag spelen en de trimmers, hebben we ook nog drie heren, vier dames, twee veteranen, een veterinnen en een veteranen vl team. Deze teams spelen allemaal op zondag! En ze zijn niet alleen kampioen in het vieren van de derde helft.


Of de spelers nu oude jeugdleden, "ouders van" of gewoon hockeyers zijn, iedereen is welkom. Het goede nieuws is dat jij als je nog geen speler bent van een van deze teams, dit binnenkort wel kan worden! Veel teams zijn nog op zoek naar spelers, informeer gerust naar de mogelijkheden om een keer mee te trainen.


Als club zijn we ontzettend trots op deze mooie seniorenteams. Waar we niet kunnen afsluiten zonder een eervolle vermelding voor dames 2. Die bevinden zich nu al stevig op de eerste plek en liggen daarmee op schema om kampioen te worden. Ook voor de andere teams zijn er nog volop mogelijkheden voor een top 5 of top 3 notering. Kom jij ze helpen door lid te worden of zondag langs de lijn te staan? En vier jij gezellig een derde helft met ze mee? Tot zondag!