headernw.jpg
 

Summer Festival 7 juli a.s.

2-6-2018
Nieuwsafbeelding

 

Graag nodigen wij je uit voor hét Eemvallei Summer Festival op 7 juli as.

Waarom vieren wij een Summer Festival?

Wij hebben veel te vieren, het is dus tijd voor een groots feest voor de hele vereniging.

-Eyewish Opticiëns heeft een prijs gewonnen op zijn superlot van de Grote Club Actie. Een bedrag van EUR 5.000,00 voor een clubfeest.

-We sluiten met elkaar een geweldig seizoen af.

-De veldkampioenen verdienen natuurlijk een extra feestje en worden in het zonnetje gezet.

-Het clubhuis Caraïben bestaan 10 jaar, een lustrum voor onze vereniging.

Op 7 Juli is het zover, Het Eemvallei Summer Festival start om 15.00u tot 00.00u op Olympus! Wij toveren Olympus om tot een festival- en evenemententerrein, met stormbanen, springkussens, bubble ball, speleo-boxen, kinderspelen, foodtrucks, een te gekke DJ, een buiten bioscoop van 10m2, een meezing movie Greece en nog veel meer.

Er zijn de hele middag en avond activiteiten voor jong en oud, check de uitnodiging voor de agenda wat er allemaal te beleven valt.

Alle leden, vrijwilligers, sponsoren, ouders, familieleden en betrokkenen, dit feest is voor iedereen die HC Eemvallei een warm hart toedraagt.

Dus trommel je teamgenoten, buren, vrienden en familie op en laat ons snel weten dat je er bij bent. Het feest is voor iedereen gratis!

Kom jij ook op het Summer Festival?

Je kunt jouw komst op 2 manieren registreren:

-Schrijf je in op de lisa app in voor het evenement:

o Rechtsonder bij "meer” kies je voor de mogelijkheid "evenementen”. Hier kan je je inschrijven voor het Summer festival.

o Geef aan dat je aanwezig bent

o Vul ook bij Introducees het aantal personen in dat met je mee komt. (let op een gezin kan zich op deze manier in 1 keer aanmelden, doe dit niet dubbel).

Andere optie is:

-Meld je aan voor het Summer Festival event op de HC Eemvallei pagina op Facebook ( dit is een persoonlijke aanmelding voor max 1 persoon).

Dit is een evenement die je niet mag missen! Wij gaan er van uit dat we jullie allemaal zien op 7 juli!

Houd de komende weken de site en onze social media kanalen in de gaten, we blijven jullie informeren over het Eemvallei Summer festival.

Let the party begin!!!