headernw.jpg
 

Update velden en één locatie

19-6-2018
Nieuwsafbeelding
In de afgelopen maanden is er, zoals jullie weten, regelmatig contact geweest met de gemeente. Niet alleen over onze wens voor één locatie, maar ook over de velden op de Caraïben. In de groet van Dick hebben we aangekondigd jullie op de hoogte te houden, bij deze willen we jullie daarom op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen.

Nieuwe velden 
De gesprekken met de gemeente zijn prettig en positief verlopen. De resultaten liegen er niet om: deze zomer worden de twee velden op de Caraïben vervangen door semi-watervelden. De werkzaamheden starten binnenkort en worden volgens de planning op 7 september 2018 afgerond. De nieuwe velden worden dus vlak voor de competitiestart opgeleverd. Zo staat niets ons in de weg om 2018-2019 tot een topjaar te maken.

Eén locatie
Ons tweede succes betreft het coalitieakkoord. Daarin is opgenomen dat er een nieuwe locatie komt voor HC Eemvallei. Het gaat waarschijnlijk nog even duren, maar het goede nieuws is dat het onderwerp nu op de agenda staat en hopelijk snel op de kaart wordt ingetekend. Het bestuur blijft in contact met de gemeente over de planning en de invulling van de locatie.

Dat brengt ons tot de volgende oproep: Denk en praat jij graag mee over onze nieuwe locatie? Vanuit HC Eemvallei willen wij graag, voor het einde van het jaar, een schets neerleggen bij de gemeente over hoe wij onze nieuwe locatie willen vormgeven. Heb je interesse, meld je dan bij Clemens van der Werf via [email protected] of 06-13841010.