headernw.jpg
 

Drie nieuwe hoofdtrainers

24-8-2018
Nieuwsafbeelding

Dit seizoen start niet met één, twee, maar drie nieuwe hoofdtrainers. Naast John Nijhuis (JA en He1) en Bart Reitsma (MA, Da1, DaJ1) voegen we dit seizoen Jaap Waisvisz, Teuntje de Boer en Joppe Boerstra toe aan onze trainersgroep.

Jaap wordt hoofdtrainer jongens BCD, Teuntje hoofdtrainer meisjes BCD en Joppe hoofdtrainer voor de keepers. Met het aanstellen van deze trainers willen wij het hockeyplezier en de kwaliteit van de trainingen op Eemvallei een impuls geven. Wij wensen alle drie veel succes!

Maar wie zijn deze nieuwe trainers? Ze stellen zichzelf kort voor:

Teuntje:
Hallo, ik ben Teuntje de Boer en ik ben de nieuwe hoofdtrainer op de meisjes BCD-lijn. Ik heb ruim 10 jaar ervaring met hockeytraining geven en coachen (bij Doorn, Phoenix, Schaerweijde en Kampong) en heb veel zin in mijn nieuwe uitdaging bij HC Eemvallei.

Ik ga (samen met Naomi van Toor) training geven aan de BCD topteams en de trainers van alle breedte BCD-teams begeleiden en opleiden. Verder ben ik op zaterdagen op de velden aanwezig om te kijken en te helpen waar nodig. Ik ga nauw samenwerken met de TC (Maikel Vergunst) en zal op dinsdag, woensdag en vrijdag aanwezig zijn.

Tot langs de lijn of op het veld...!

Jaap:
Graag stel ik mij even voor: mijn naam is Jaap Waisvisz en ik ben de nieuwe hoofdtrainer voor de jongens BCD-lijn.

Ik heb al 40 jaar ervaring als trainer en als coach iets korter, 35 jaar. Ik kijk uit naar de uitdaging om spelers en teams beter te  maken, dit met behoud maar het liefst met nog meer plezier!

Samen met Lois en Bram ga ik een aantal trainingen geven. Daarnaast zorg ik voor de begeleiding en opleiding van de trainers voor de jongens BCD-lijn. Ook zal ik met regelmaat op zaterdagen aanwezig zijn om te ondersteunen indien nodig en te kijken naar de teams!

Door de week ben ik woensdag en vrijdag aanwezig op de club!

Joppe:
Hallo allemaal, mijn naam is Joppe Boerstra, ik ben 23 jaar en keeperstrainer voor de Drijver Goalie Academy.

Mijn hockeycarrière ben ik begonnen bij Laren waar ik na mijn periode in de jeugd ook vier jaar in Heren 1 heb gespeeld. Vorig seizoen heb ik een jaar bij Rood-Wit in de eerste klasse gekeept en deze zomer ben ik overgestapt naar SCHC Heren 1.

Momenteel woon ik in Amsterdam en ben ik bezig met het afronden van mijn master Fiscaal Recht aan de Vrije Universiteit. In mijn vrije tijd tennis ik graag of speel ik een potje ijshockey.

Ik kijk er erg naar uit om jullie op de trainingen te zien en er bij iedereen het maximale uit te halen.

Tot snel!