headernw.jpg
 

Spaaractie Dekamarkt

3-9-2018
Nieuwsafbeelding

Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen en wij hebben heel leuk nieuws! Dit najaar gaat er bij de nieuwe Dekamarkt in Vathorst een bijzondere spaaractie van start.

Er komt een sportplaatjes spaaractie met een prachtig boek waarin niemand minder dan onze eigen HC Eemvallei-helden komen te staan.

Veelgestelde vragen
Naar aanleiding van de aankondiging hebben we een aantal vragen ontvangen die we hieronder beantwoorden.

 • Worden de foto’s digitaal bewaard en kan Dekamarkt deze later nog gebruiken?
  De digitale bestanden worden zes maanden bewaard, omdat je eventueel ook een poster van je eigen foto kan bestellen. Daarna worden alle bestanden verwijderd. De uitgebreideprivacy verklaring is na te lezen op.https:// retrospectboekproducties.nl/ privacy.php
 • Mogen minderjarigen zelf de privacyverklaring tekenen?
  Nee, of je nu in de A speelt of in de senioren als je nog geen 18 bent, moet een wettelijke vertegenwoordiger tekenen.

 • Wanneer moeten alle handtekening bij de teammanager zijn?
  De handtekeningen moeten ingeleverd worden bij het fotomoment. Let op: geen handtekening betekent geen foto.
 • Komen er ook foto’s in de winkel te hangen?
  Er worden maximaal vijf foto’s van leden voor promotiematerialen in de winkel gebruikt. Deze mensen worden persoonlijk door Leonie Koot benaderd voor toestemming.
 • Wat gebeurt er met plaatjes die over zijn?
  Deze worden overgedragen aan HC Eemvallei en door ons vernietigd.
 • Kan je de plaatjes ook bij een andere Dekamarkt sparen?
  Nee, de actie loopt alleen bij de Dekamarkt Vathorst Amersfoort.

De planning
In de bijlage staat de planning voor het maken van de foto’s. Alle Jongste jeugdleden, D-jeugdleden en Heren en Dames 1 komen individueel op een plaatje en er komt een teamfoto in het boek.Alle overige teams (ABC jeugd, senioren en trimleden) komen met een teamfoto (verdeeld over twee plaatjes) in het boek. Het maken van de planning was een hele klus, het ene team zal iets eerder moeten verzamelen, een ander zal even naar de andere locatie moeten en de volgende zal zich moeten haasten na een uit wedstrijd of juist iets langer op de club moeten blijven, tot slot zijn er zelfs mensen die speciaal naar de club moeten komen. We hebben echt geprobeerd rekening te houden met iedereen, maar zijn al heel blij dat er in elk geval niemand zijn wedstrijd hoeft te missen om op de foto te gaan. Deze planning is definitief, er gaat niet meer geschoven worden!

Om het geheel zo soepel mogelijk te laten verlopen vragen wij jullie aandacht voor de volgende punten:

 • Zorg dat het team op de aangegeven tijd op de aangegeven locatie aanwezig is. Fotoplek is afhankelijk van het weer, maar zal worden aangegeven op de locatie.
 • Voor iedereen die op de foto gaat moet er een handtekening op papier staan. De handtekeningenlijst moet ter plekke worden ingeleverd.
 • Iedereen die in het bezit is van een tenue van HC Eemvallei draagt deze op de foto.
 • Keepers mogen in pak maar logistiek zal dit niet altijd haalbaar zijn.
 • Coaches en manager mogen op de foto met hun team, dit hoeft niet (denk wel aan ook deze handtekening)
 • Voor de individuele foto’s zijn er eventueel inhaalmomenten gepland, gebruik deze alleen indien strikt noodzakelijk.
 • Teamfoto’s worden alleen op het aangegeven moment gemaakt, er zijn geen inhaalmomenten. Als een speler er niet op staat is hier helaas niets aan te doen.

Wij hopen op de medewerking van iedereen om de fotodagen zo soepel mogelijk te laten verlopen! Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact op met Leonie Koot [email protected] HCeemvallei.nl

Planning foto's Dekamarkt