headernw.jpg
 

Wintertraining Benjamins en F

10-9-2018
Nieuwsafbeelding
Wintertrainingen 2018-2019 Benjamins en F-jeugd 
Dit seizoen organiseert HC Eemvallei samen met Panasj kinder hockeyschool speciale hockey(techniek) wintertrainingen voor de Benjamins (6-7 jaar) en de F-jeugd (7-8 jaar) tijdens de winterstop. Deze lessen organiseren we in de maanden december 2018, januari en februari 2019.
De wintertrainingen zijn trainingen waarin we veel aandacht besteden aan de hockey (basis)techniek van de kinderen. De trainingen bestaan uit veel diverse oefeningen en partijvormen. 
  • Voor wie: Benjamins en F-jeugd (J/M) 6 t/m 8 jaar.
  • Wanneer: In december (12, 19) januari (9, 16, 23, 30) en februari (6, 13, 20), in totaal 9 lessen.
  • Dag en tijdstip: De trainingen zijn op woensdagmiddag tussen 15.00 en 19.00 uur (indeling volgt nog). De trainingen duren per groep (max 12 deelnemers) een uur.
  • Locaties: De trainingen vinden plaats in sportzaal De Brink, Wezeperberg 6 in Vathorst en sportzaal Spinetpad, Spinetpad 10 in Zielhorst. Wie waar traint wordt na de indeling bekend gemaakt.
  • Kosten: € 80,- voor 9 trainingen inclusief inschrijfgeld. Je ontvangt hiervoor een factuur vanuit Panasj Amersfoort e.o.
Meedoen? Stuur een mail naar [email protected] met vermelding van de naam van je kind, leeftijd, geslacht, voorkeur vriendje/vriendinnetje (geen garantie), telefoonnummer en emailadres.  Inschrijven kan tot 20 september 2018 en we hanteren de regel: wie zich als eerste inschrijft wordt als eerste ingedeeld. Er kunnen maximaal 12 kinderen per groep meedoen en er zijn in totaal 8 klassen verdeeld over de 2 locaties (maximaal 96 kinderen). Doe je mee? Schrijf je dan snel in want vol=vol!
LET OP! Voor vragen en voor het inschrijven voor de wintertrainingen dient er GEEN gebruik te worden gemaakt van de website van Panasj Amersfoort (amersfoort.panasj.nl). Inschrijven kan alleen door een mail te sturen met de gevraagde informatie naar [email protected]
Sportieve groet,


Jacqueline en Lisette
TC Jongste Jeugd HC Eemvallei

Chris van Heuveln
Panasj Amersfoort e.o.