headernw.jpg
 

Start zaalhockey

19-11-2018
Nieuwsafbeelding

HC Eemvallei neemt dit seizoen met maar liefst 64 teams mee aan de zaalcompetitie 2018/2019. Niet alleen bij HC Eemvallei ook in Midden Nederland is zaalhockey enorm populair. Er doen ongeveer 2.200 teams mee en er gaan 13.000 wedstrijden gespeeld worden.

 

Nieuw dit jaar is de zaalcompetitie voor senioren mixtrim. Ook Eemvallei doet met één team mee aan deze nieuwe competitie.

 

Het wedstrijdprogramma is inmiddels bekend maar kan nog aan kleine veranderingen onderhevig zijn. Raadpleeg daarom altijd de standenmotor van de KNHB voor de meeste actuele wedstrijdinformatie.

Informatie over zaalhockey kunnen jullie als gebruikelijk vinden in Mijn Eemvallei -> Club -> Documenten -> Zaalhockey. Noteer de data dat je zaalleiding hebt en zorg ervoor dat jullie tijdig over spelleiders / scheidsrechters beschikken.

Ook het trainingsschema kan je raadplegen in de app of via Mijn Eemvallei -> Club -> Trainingsschema. In de kerstvakantie en voor de meeste teams in de week voor de kerstvakantie wordt er niet getraind.Er is dus geen zaaltraining van 17-12-2018 t/m 4-1-2019. In je Lisa app kan je zien of je wel of niet moet trainen in de week voor de kerstvakantie

De zaalcontributie is door het bestuur als volgt vastgesteld:

┬ĚContributie teams met training van 1:00 uur: € 100,00

┬ĚContributie teams met training van 1:15 uur: € 115,00

 

Zoals in eerdere jaren het geval was ontvangen de teams met zaalleiding in de week voorafgaand uitgebreide informatie over hun wedstrijdblok met verificatiecodes, uitleg opbouwen, opruimen etc.

 

Wij hopen dat jullie een succesvol en sportief zaalseizoen tegemoet kunnen zien en wensen iedereen enorm veel plezier!