headernw.jpg
 

Winterkampioenen

26-11-2018
Nieuwsafbeelding

Afgelopen weekend sloten we bij de jongens en meisjes C en D de eerste helft van het veldseizoen 2018-2019 af. We willen dit niet stilletjes voorbij laten gaan, want er zijn door diverse teams mooie successen geboekt!

Jongens C en D
Heel bijzonder is dat 6 van de 7 teams in deze lijnen eerste in de poule zijn geworden!

Bij de jongens C zijn zowel de C1 als C3 ongeslagen eerste geworden van hun poule. Voor de C1 betekent dit dat zij na de zaalperiode in de subtopklasse gaan spelen en dat is in een lijn waar wij dit jaar maar drie teams hebben een prachtig resultaat!

De D lijn is ook bijzonder succesvol geweest in de afgelopen periode. De D1, D2, D3A en D3B zijn allemaal eerste geworden in hun poule. Voor de D3b is dat echt vers van de pers, want zij waren afhankelijk van tegenstander Gooische die zondag niet met 18-0 mocht winnen…. Zondagmiddag kwam het verlossende bericht, het werd "slechts” 4-1 en ook de D3B had dus een feestje te vieren.

De C2 heeft het door een erg zware indeling een stuk moeilijker gehad, maar deze jongens zullen in de 2e helft in een beter passende klasse geplaatst worden, zodat ook zij wellicht voor een verrassing aan het eind van het seizoen kunnen zorgen!

Meisjes C en D
Natuurlijk zijn er ook bij de meiden successen te melden. Net als bij de jongens, bij de C meisjes één winterkampioen. De C3 kreeg het voor elkaar om eerste te worden in wat van te voren geen eenvoudige poules leken, echt top gedaan! Ook een eervolle vermelding voor C5, ook zij gaan de winterstop in met een eerste plaats, alleen heeft in hun poule de nummer twee minder wedstrijden gespeeld. Desalniettemin een prima prestatie!

Bij de meisjes D is er 1 team dat zich tot winterkampioen heeft gekroond. De D6A kreeg het voor elkaar om alles te winnen, dan kan er natuurlijk weinig meer mis gaan. Een paar andere teams werden het nét niet, maar hebben in de 2eseizoenshelft natuurlijk nieuwe kansen.

Jongens en meisjes B
De B jeugd is na de herfstvakantie in hun nieuwe poule gestart. Ook daar zien we een aantal teams die prima op weg zijn naar een goede klassering! Een speciale vermelding voor de meisjes B1. Zij hadden het zwaar in de eerste competitieperiode, maar hebben zich via promotie/ degradatie wedstrijden alsnog in de subtopklasse gehandhaafd. Knap gedaan!

Alle winterkampioenen, van harte gefeliciteerd!

Op instagram en Facebook plaatsen wij deze week foto's van de kampioenen. Heb jij ook een mooie kampioensfoto? Stuur deze dan naar [email protected]