headernw.jpg
 

Hockeycursus 2019

22-2-2019
Nieuwsafbeelding

Hij begint weer! 

Op maandag 8 april a.s. starten we met een nieuwe hockeycursus voor volwassenen met weinig of geen hockeyervaring. Hieronder bevinden zich jaarlijks veel ouders waarvan de kinderen op hockey zitten. Deze cursus is sinds de start, 5 jaar geleden, elk jaar weer een groot succes en de deelnemers zijn altijd erg enthousiast. Ben jij er dit jaar bij?

Voor wie?
Deze hockeycursus is met name bedoeld voor volwassenen (m/v) die vaak al één of meerdere gezinsleden hebben die hockeyen. De ervaring leert dat het voor deze groep leuk is om de beginselen van het hockey te leren en zo meer betrokken te raken bij het spel van hun gezinsleden. De cursus wordt gegeven door een trainer van HC Eemvallei. De nadruk ligt op het ontwikkelen van de basis hockeytechnieken en meestal wordt de training afgesloten met het spelen van een partijtje. Daarnaast zal er ook aandacht aan de spelregels worden besteed door hier tijdens de training uitleg over te geven.

Wanneer?
De hockeycursus bestaat uit 10 maandagavonden van 20.30 tot 22.00 uur op de locatie Olympus. Na afloop drinken we meestal nog wat met elkaar in het clubhuis. De cursusavonden zijn op 8, 15 april, 6, 13, 20, 27 mei, 3, 17, 24 juni en 1 juli. Alles is op vrijwillige basis, dus geen verplichtingen. Als je een keer geen tijd hebt om te komen is dit geen probleem.

Wat heb ik nodig?
De uitrusting die je voor de hockeycursus nodig hebt zijn scheenbeschermers, een bitje en een hockeystick.

Wat kost het?
De kosten voor deze cursus bedragen slechts € 70,-

Hoe kan ik mij aanmelden?
Stuur een mail met je naam naar [email protected] o.v.v. ‘Hockeycursus 2019’ en wij sturen je een mail met verdere informatie.

En daarna? Veel deelnemers zijn na het afronden van de cursus zo enthousiast dat ze doorgaan met trimhockey. Hiervoor biedt HC Eemvallei verschillende mogelijkheden:
Mixed trimhockey op dinsdagavond (op 2 niveau’s)
Mixed trimhockey op woensdagavond
Dames trimhockey op woensdagavond
Heren trimhockey op donderdagavond

Wil je ook kennis maken met hockey schrijf je dan snel in, want we starten maandag 8 april a.s.!

Vragen? Mail ons via [email protected]