headernw.jpg
 

Speel safe, bitje in! Hapdag zaterdag 23 maart

8-3-2019
Nieuwsafbeelding

Kom happen op zaterdag 23 maart en start het nieuwe seizoen met een goed passend bitje!

Voorkom wachttijd en meld je aan op: www.ortholunasports.nl. Ortholunasports staat op zaterdag 23 maart met de hapbus op de hockeyclubJe kiest uit meer dan 15 kleuren en er is een speciaal Eemvallei bitje.

·F-jeugd €19,95
·E-jeugd €39,95
·C/D-jeugd €49,95
·A/B/Senioren €59,95
·Beugelbitje €49,95.
·Clubbitje/ Glitterbitje + €5.- extra

Aanmelden
Een op maat gemaakt bitje biedt de beste bescherming. Het is comfortabeler waardoor het dragen een plezier is.Een bitje van OrtholunaSports is van hoogwaardige kwaliteit met een betere pasvorm, waardoor je beter ademhaalt en praat.

Geef je tot 24 uur van tevoren op via www.ortholunasports.nl (aanmelden), je krijgt een bevestigingsmail van jouw tijd. Het bitje wordt binnen 3 weken thuisbezorgd. Je kan betalen met pin of contant.

Kan jij niet deze dag? Maak dan een afspraak voor het happen op een andere club in de omgeving of bij onze praktijk in Amersfoort. Als je met meer dan 8 spelers een bitje wilt, komen we met onze express-service langs op de training of voor/na de wedstrijd. Mail naar [email protected]

Ook Fietsreparatie Vathorst is aanwezig. Zij bieden een gratis fietscheck aan die ongeveer 5 minuten duurt. Tijdens deze check controleren zij de staat van de fiets en geven advies. 

Tot slot is ook Hockey-ID aanwezig.