headernw.jpg
 

Informatie over opzeggen

28-3-2019
Nieuwsafbeelding
Wil je volgend jaar niet meer hockeyen bij HC Eemvallei? Heel jammer, maar zorg er dan voor dat je tijdig je lidmaatschap opzegt. Niet tijdig opzeggen betekent dat je de contributie verschuldigd bent voor het seizoen 2019/2020. Doe dit dus op tijd, maar sowieso vóór 1 mei.

Afmelden kan uitsluitend schriftelijk aan de ledenadministratie, per brief naar Oude Bocht 3d,
3752 DE Bunschoten of per e-mail [email protected] hceemvallei.nl
Het wordt op prijs gesteld als je een bij de afmelding een reden opgeeft. Je ontvangt van de ledenadministratie een ontvangstbevestiging van de opzegging. 

Deze ontvangstbevestiging geldt als enig wettig bewijs. Zodra je opzegging wordt bevestigd is deze definitief. Heb je na 1 maand nog geen bevestiging van je opzegging ontvangen, neem dan even contact op met de ledenadministratie ([email protected] hceemvallei.nl)

Kortom te laat opzeggen heeft tot gevolg dat je de volledige contributie voor het nieuwe seizoen verschuldigd bent. Daarom adviseren wij om de opzegdatum goed te volgen. Mededelingen aan je coach, trainer, teammanager of lijncoördinator (die natuurlijk wel graag van je plannen op de hoogte worden gebracht) zijn geen een officiële opzegging!