headernw.jpg
 

Groet van de voorzitter

3-5-2019
Nieuwsafbeelding
Beste HC Eemvallei-vrienden en -vriendinnen,

‘Er is een tijd van komen en een tijd van gaan’. Tijdens de ALV op 19 februari heb ik kenbaar gemaakt dat ik mij niet herkiesbaar stel als voorzitter voor de komende 3 jaar. Voor de uitvoering van deze mooie functie is nieuwe energie nodig om samen met de leden verder te bouwen aan een nog mooier HC Eemvallei. Dat houdt o.a. een verdere vormgeving van HC Eemvallei als familievereniging met brede sportieve ambities in, het financieel gezond houden van de vereniging en het perspectief realiseren van 1 mooie locatie.

Een nieuw bestuur met een frisse blik
Er is echter niet alleen een nieuwe voorzitter nodig.  Ook de penningmeester heeft aangegeven te stoppen met zijn werkzaamheden. En zoals jullie weten zijn de vacatures van secretaris en bestuurslid communicatie en evenementen nog niet opgevuld. Kortom er is veel ruimte om met nieuwe ideeën en nieuwe energie verder te bouwen aan onze vereniging. Ik doe dan ook een oproep op jouw HC Eemvallei verenigingshart. Neem de stap en draag bij aan het verenigen van HC Eemvallei. Maak jezelf kenbaar via voorzitter@hceemvallei.nl of bij de andere bestuursleden als je interesse hebt in een van de vacatures. 
 
Word vrijwilliger
In de afgelopen 3 jaar hebben veel mensen hun energie en tijd gestoken in het gezond maken van HC Eemvallei. Diverse vrijwilligers hebben aangeven net, zoals het bestuur, het stokje nu te willen overdragen. Om te blijven genieten van alle (sport)activiteiten op HC Eemvallei is dringend versterking nodig voor: de communicatiecommissie, de evenementencommissie, de sponsorcommissie en de accommodatiecommissie. 
 
Ik zeg doen! 
 
JIJ + IK = WIJ zijn HC EEMVALLEI