headernw.jpg
 

Grote Clubactie 2019 van start

9-9-2019
Nieuwsafbeelding

Samen sterk voor HC Eemvallei! Wij doen mee met de Grote Clubactie.

 

Op zaterdag 14 september start de lotenverkoop van de Grote Clubactie 2019. Natuurlijk doet HC Eemvallei ook weer mee!

Spaardoel
HC Eemvallei heeft een nieuwe mobiele geluidsinstallatie nodig en via de lotenverkoop hopen we deze aan te kunnen schaffen. Daarnaast sparen we dit jaar ook voor de inrichting van een nieuwe locatie en voor nieuwe trainingsmaterialen. Dit gaat zeker lukken als iedereen 8 loten verkoopt aan familie, vrienden en buren!

Ophalen loten
Op vrijdag 13 september a.s. tussen 16.00 – 18.00 uur kunnen alle teammanagers van de Jongste Jeugd, D en C-lijn voor het eigen team de loten ophalen op locatieOlympus. Op zaterdag 14 september kunnen deze vervolgens worden uitgedeeld in het team. De kinderen mogen meteen gaan verkopen.

Communicatie
De komende weken laten we regelmatig van ons horen via social media. Wil je op de hoogte blijven, volg dan HC Eemvallei via Facebook en Instagram (@hc_eemvallei.nl).

Voor vragen kun je ons altijd een mail sturen via [email protected]

Meer informatie over de Grote Clubactie
De Grote Clubactie zet zich al meer dan 45 jaar in voor het Nederlandse verenigingsleven door het organiseren van een loterij. Voor deze loterij kunnen verenigingen loten verkopen en geld inzamelen. Op deze manier organiseren duizenden verenigingen in Nederland eigen acties om hun doelen te verwezenlijken. Vorig jaar hebben we met de fantastische opbrengst veel nieuw duurzaam trainingsmateriaal kunnen aanschaffen. En dat allemaal dankzij alle enthousiaste lotenverkopers!