headernw.jpg
 

Vacature Bestuurslid Hockey

18-9-2019
Nieuwsafbeelding
HC Eemvallei is een middelgrote hockeyvereniging in Amersfoort Noord met een enthousiast bestuur en zeer actieve vrijwilligers. Als jonge hockeyvereniging heeft HC Eemvallei de afgelopen 10 jaar een sterke groei doorgemaakt. Met de toekomstige verhuizing naar een nieuwe locatie staat de vereniging aan de vooravond van een verdere groei naar zo’n 1.500 leden.  

Als bestuurslid hockey zorg je voor continuïteit in de hockey-organisatie en ben je verantwoordelijk voor het doorontwikkelen en invulling geven aan het hockeybeleid voor de komende vijf jaar. Je doet dit binnen de kaders van het algemene beleidsplan van HC Eemvallei en in nauwe samenwerking met de Technisch Manager. Als bestuurslid hockey ben je tevens voorzitter van de Technische Commissie (overleg 1x per 4 weken) en vorm je de schakel tussen de hockey-technische organisatie en het bestuur. Daarnaast lever je een actieve bijdrage een de bestuursvergaderingen en adviseer je het bestuur over hockey-technische en -organisatorische zaken (overleg 1x per 4 weken). 

Gezien de fase waarin HC Eemvallei zich bevindt – met een grote groeispurt achter de rug, en aan de vooravond van een nieuwe groeispurt – zijn we op zoek naar iemand met gedegen kennis van de hockeywereld, een heldere visie op hockeybeleid en het commitment om voor langere duur te bouwen aan een stabiele hockey-organisatie. Daarnaast kun je goed communiceren, zowel in woord als geschrift en ben je sterk in het motiveren en enthousiasmeren van vrijwilligers.

De tijdsbesteding voor deze functie is, afhankelijk van de periode in het seizoen, gemiddeld 4 tot 6 uur per week. Het levert veel voldoening op als onze jeugd en senioren met plezier hun trainingen en wedstrijden spelen en het hockey-niveau van HC Eemvallei in de volle breedte naar een hoger plan wordt gebracht. Je werkt daarbij met veel mensen samen, met allen een hart voor de vereniging.

Ben je enthousiast of wil je graag meer informatie, neem dan contact op met Melchert Reudink, voorzitter a.i. op [email protected] en reageer voor 9 oktober a.s.