headernw.jpg
 

iXpire - Jan van Halst naar Vathorst 30 januari

9-12-2019
Nieuwsafbeelding

Op 30 januari komt Jan naar het Kruispunt in Vathorst en zal tijdens iXpire spreken over zijn sportloopbaan, hoe om te gaan met pieken en dalen, welk proces veroorzaakt stress, wat is persoonlijk leiderschap, hoe onderschatten wij communicatie en hoe herken je nou talent.

Jan van Halst (ex Ajax, ex FC Twente, bekende TV voetbal-analyticus)

Vanwege Jan’s achtergrond als sporter is er speciaal voor alle leden van sportclubs in Vathorst, een gereduceerd tarief van €5. Jongeren (tussen 12-18) zijn ook welkom en betalen €4.50. 

iXpire is een soort TedX event, met als doel mensen in Amersfoort-Noord met elkaar in contact te brengen via interessante gastsprekers, waar de opbrengst geschonken wordt aan een goed doel. De opbrengst van deze avond gaat naar de Stichting ‘Kids Vooruit’. Kids Vooruit biedt kinderen met een lichamelijke handicap extra ontwikkelingsmogelijkheden om zelfstandiger de toekomst in te gaan. Een mooi doel wat past bij het thema van de avond 'altijd maar blijven knokken'.

Graag nodigen wij iedereen uit Amersfoort Noord en in het bijzonder leden van sport-clubs in Vathorst, uit om erbij te zijn. Aanmelden/reserveren kan op www.ixpire.nl

Sportieve groet,

iXpire organisatie