headernw.jpg
 

HC Eemvallei - nieuwe locatie in Vathorst

10-3-2020
Nieuwsafbeelding
(Afbeelding is indicatief)

Maandag 9 maart vond de meedenk-avond voor de nieuwe Clublocatie plaats, met de Een Locatie werkgroep en een kleine groep ouders en leden. De werkgroep bestaand uit Maaike, Mark, Adrienne, Harry en Johan, heeft de deelnemers bijgepraat en vragen beantwoord. Daarna is er in verschillende thema-tafels nagedacht over de onderwerpen financiering, multifunctioneel, functionaliteit & ontwerp en Lobby en Netwerk. Het laatste nieuws is dat nu alle pijlen gericht zijn op een locatie in Bovenduist (achter de Sminkheuvel), vlak bij de rondweg. Het doel is het realiseren van een multifunctionele club (Hockey, BSO, Fysio, wellicht kleine binnensporten als dart etc) met ruimte voor 6 velden (zie powerpoint in MijnEemvallei-documenten-eenlocatie).

 

Zelfs met de kleine groep, zijn hier verrassend veel ideeën uitgekomen (zie foto's). Iedereen is er van overtuigd hoe goed en belangrijk Een Locatie is, voor onze vereniging. De verzamelde ideeën, zal de werkgroep komende weken verder uitwerken.


De Een Locatie werkgroep zal later in het seizoen opnieuw een Meedenk-avond organiseren en ook roepen we alle leden op die willen/kunnen bijdragen in wat voor vorm dan ook, een bericht te sturen naar [email protected] We zien uit naar het vervolg en dit mooie plan met hulp van alle leden te realiseren!

 

Sportieve groet,

De Een Locatie werkgroep