Terug
9-9-2020

Panasj herfstclinics 2020 en wintertrainingen 2020-2021

Nieuws afbeelding

Beste ouder, verzorger,

We hopen dat jullie een fijne zomer hebben gehad! We zijn nog aan het nagenieten van onze zomerkampen, maar ondertussen zijn we ook alweer druk bezig met de voorbereidingen van de komende activiteiten. Via dit bericht brengen we je graag op de hoogte van de Panasj-activiteiten van dit najaar en winter. Aanmelden voor deze activiteiten is al mogelijk. Wees er snel bij!

Panasj herfstclinics 5 tot en met 11 jaar

In de herfstvakantie organiseren we de Panasjclinics bij HC Eemvallei! Leuke en leerzame ochtenden (vanaf 9.30 uur tot 12.30 uur) waarbij hockey en plezier centraal staan. Je kan zelf kiezen of jouw kind 2 of 3 dagen meedoet. Inschrijven hiervoor kan via de volgende link: https://amersfoort.panasj.nl/clinics Kijk goed dat je je voor de juiste vereniging inschrijft.

Overzicht Panasj herfst clinics 2020

Data en tijden Prijzen                                
2 dagen : 19 en 20 oktober                             € 75
3 dagen: 19, 20 en 21 oktober € 99

De locatie is Caraiben 1 in Amersfoort
De tijden zijn van 09.30 uur - 12.30 uur

 Panasj wintertraining 2020-2021

Tijdens de winterstop biedt Panasj Amersfoort-Soest-Bilthoven hockey-techniektrainingen aan voor kinderen en/of teams in de Benjamins, Funckey, F- en E6 - jeugd. De nadruk ligt bij deze trainingen op het verbeteren van de (basis) hockeytechniek, vaardigheden en handelingssnelheid.

De wintertrainingen worden in de maanden december 2020, januari en februari 2021 georganiseerd. Het gaat in totaal om 8 trainingen in Amersfoort (woensdagmiddag in sportzaal De Brink of Spinetpad en zaterdagochtend in De Brink in Vathorst). Wie op welk tijdstip en dag traint wordt medio november bekendgemaakt. We houden hierbij rekening met eventuele competitieverplichtingen voor bepaalde teams/kinderen.

We bieden trainen op maat voor elke leeftijd en niveau en werken in kleine groepen (maximaal 8-10 kinderen per groep). De kosten voor 8 lessen bedragen €95,- per persoon. Bij de inschrijving hanteren wij: 'Wie het eerst komt, wie het eerst maalt'. Inschrijven voor de wintertrainingen kan via de volgende link: https://amersfoort.panasj.nl/wintertrainingen Op deze pagina zie je ook de mogelijke traingsdata. Kijk goed dat je je voor de juiste vereniging inschrijft.

Mocht je vragen hebben, mail ons dan gerust!

Sportieve groet,

Panasj Amersfoort-Soest-Bilthoven

[email protected]