Terug
9-9-2020

BLOG: Rondje langs de velden

Nieuws afbeelding

Een leuk verslag van een enthousiaste Eemvalleier langs het veld. Deze eerste keer een verslag van het seizoensopenings weekend.5 september 2020

Zaterdag ochtend, veel bedrijvigheid en enthousiaste vrijwilligers, mooi weer en iedereen is er klaar voor. Gaan we dan toch aan een nieuw seizoen starten…. Ja gelukkig.

Er is veel aan gedaan om er voor onze teams maar zeker ook voor de bezoekende teams een geslaagde opening van te maken. Diverse sponsor kraampjes, viskraam etc. aan alles is gedacht. Op zondag waren sponsoren uitgenodigd op het VIP dek om naar de seizoenopening te kijken met gelijk een Super Sunday waar zowel Dames 1 en Heren 1 thuis mochten beginnen.

Als we dan naar de resultaten kijken kunnen we denk ik erg trots zijn met de prestaties van dit weekend. Er is echt heel goed gepresteerd waarbij ook de selectie van Dames (17-0) en Heren 1 (7-1)hebben laten zien wat de doelstelling is dit seizoen.

Wat ook heel goed was om te zien is dat er tijdens de rust en vrije perioden op het veld veel kinderen met een bal aan de gang waren. Dit is heel lang niet zo geweest en hopelijk zet deze trend zich door. Het veld kan niet vol genoeg zijn met enthousiaste kinderen. 

Tevens hebben we bij Heren 1 een tweetal jonge scheidsrechters aan het werk gezien welke deze wedstrijd foutloos hebben geleid. Er was veel respect van Heren 1 maar zeker ook door de heren van Avanti. Als laatste nog een opmerking over Dames 1. Als je de rust in gaat met een 9-0 voorsprong en de focus zo scherp houdt dat je uit kan lopen naar een overwinning van 17-0, dan kan je zeggen dat de focus bij deze teams

Tot het volgende blog.

Groeten van zo maar iemand langs het veld.