Terug
3-7-2021

Robert neemt afscheid

Nieuws afbeelding

Robert gaat helaas HCE verlaten. Hij heeft besloten zijn contract toch niet te verlengen en dit vinden wij ontzettend jammer. 

Afgelopen jaar heeft hij bewezen dat hij een enorm enthousiaste, spontane en gemotiveerde trainer is. Die vanuit de combinatie tussen fitness en hockeytechnische ontwikkeling heeft laten zien dat je op die manier hele leuke en goede trainingen kan geven. Spelers zijn hierdoor echt beter geworden. Dit heeft ervoor gezorgd dat Robert een plek heeft verworven binnen onze vereniging. Hij heeft zich in korte tijd de vereniging eigen gemaakt. Hij heeft veel leden leren kennen, doordat hij bijna elk team wel een keer training heeft gegeven. Hij is een echte gewaardeerde kracht geworden. Dit maakt het extra jammer dat hij bij ons weggaat.

Robert heeft zijn eerste jaar in het buitenland, een ontzettend lastig jaar gehad door corona. Hij heeft het wel onwijs naar zijn zin gehad, maar heeft een super mooie baan aangeboden gekregen in Schotland waar hij Heren 1 van Glasgow University gaat coachen!

Als Robert de komende jaren weer eens terug komt hopen wij hem wederom als trainer te mogen begroeten.
Morgen tijdens de seizoensafsluiting is Robert voor het laatst aanwezig. Hij organiseert de clinic middag. Zondag vliegt hij naar huis. Dus mocht je m nog een high-five willen geven dan kan nog vandaag.

Wij willen Robert super erg bedanken voor al zijn inzet en wij gaan hem missen! Hope to see you again soon✅🏑💚Robert Martin