Terug
23-9-2021

Week van de Scheidsrechter

Nieuws afbeelding

25 september t/m 3 oktober

 Zoals elk jaar wordt ook dit jaar weer de Week van de Scheidsrechter georganiseerd door de gezamenlijke sportbonden. De KNHB organiseert diverse activiteiten en ook bij HC Eemvallei willen we extra aandacht geven aan deze week.

Spelregelcafé Jongste Jeugd spelbegeleiders

Voor de spelbegeleiders Jongste Jeugd wordt op 28 september een online spelregelcafé georganiseerd. Hierin worden de spelregels en tips en tricks voor het begeleiden van een Jongste Jeugd wedstrijd behandeld. Een ervaren scheidsrechter leidt de avond en geeft nuttige adviezen voor spelbegeleiders.

 Het spelregelcafé vindt plaats via Microsoft Teams en de start is om 19:30 op 28 september. Meld je aan via deze link om de uitnodiging voor deze bijeenkomst te ontvangen.

Spelregelquiz Clubscheidsrechters

Speciaal voor clubscheidsrechters heeft de KNHB een spelregelquiz gemaakt. Hierin komen de (nieuwe) spelregels aan bod.

De spelregelquiz vindt plaats via Microsoft Teams en de start is om 19:30 op 29 september. Meld je aan via deze link om de uitnodiging voor deze bijeenkomst te ontvangen.

Webinar CS+, bespreking test 3.0

In deze bijeenkomst wordt de nieuwe CS+ test besproken. Ben jij (bijna) CS+ scheidsrechter en heb je een vraag over de test, of ben je benieuwd naar de uitleg? Schrijf je in en vergroot je kennis!

Het webinar vindt plaats via Microsoft Teams en de start is om 19:30 op 1 oktober. Meld je aan via deze link om de uitnodiging te ontvangen.

Bedank de scheidsrechters bij jouw wedstrijd

Naast deze activiteiten van de KNHB zullen we als arbitragecommissie alle teammanagers benaderen om hen tijdens deze Week van de Scheidsrechter te vragen met hun team de scheidsrechters van hun thuis-en-uitwedstrijd extra te bedanken. Dit kan door een kleine attentie of op een andere manier, dat laten we graag aan de creativiteit van de teams over.