Terug
5-10-2021

Panasj wintertrainingen 2021-2022

Nieuws afbeelding

Dit seizoen organiseert HC Eemvallei samen met Panasj kinder-hockeyschool weer hockey(techniek) wintertrainingen voor de Funkeys, Benjamins, F & E-jeugd tijdens de winterstop. Deze lessen organiseren we in de maanden december 2021, januari en februari 2022.

De wintertrainingen zijn trainingen waarin we veel aandacht besteden aan de hockey (basis)techniek van de kinderen. De trainingen bestaan uit veel diverse oefeningen en partijvormen.

·Voor wie: Funkeys, Benjamins, F & E-jeugd. Let op, belangrijke info!

 

Kinderen van de E6 & E8 tallen die zich hebben ingeschreven voor de zaalhockey competitie via HC Eemvallei krijgen een wekelijkse training aangeboden welke wordt verzorgd door Panasj. Je hoeft je kind dan niet aan te melden/ in te schrijven via Panasj, dit gaat via de club. Incasso van het lesgeld gaat ook via HC Eemvallei.

Zit je kind in de E6 of E8 tallen en wil je geen competitie spelen maar wil je wel graag trainen in de winter? Dat kan. Je kunt je ook alleen voor de wintertraining inschrijven welke door Panasj worden verzorgd. Je moet je dan wel inschrijven via de website van Panasj (zie onder). Incasso van het lesgeld gaat via Panasj.

Kinderen van de Funkey, Benjamin en F-jeugd moeten voor deelname aan de wintertrainingen zich inschrijven via de Panasj website zoals hieronder beschreven.

 

·Wanneer: Op woensdagmiddag (E-jeugd) in december (1, 8, 15) januari (12, 19, 26) en februari (2, 9) of op zaterdagochtend (Funkey, Benjamin, F-jeugd) december (4, 11, 18) januari (15, 22, 29) februari (5, 12) bieden wij de lessen aan. In totaal 8 lessen.

·Dag en tijdstip: De trainingen zijn op woensdagmiddag tussen 15.00 en 19.00 uur en op zaterdagochtend van 09.00 – 13.00 uur (indeling volgt nog).

·Locaties: De trainingen op woensdagmiddag vinden plaats in sportzaal De Brink, Wezeperberg 6 in Vathorst (4 groepen) of sportzaal Spinetpad, Spinetpad 10 in Amersfoort (4 groepen). Op zaterdagochtend vinden de trainingen plaats in sportzaal De Brink in Vathorst. Wie waar traint wordt na de indeling bekend gemaakt. De jongste kinderen trainen als eerste en van daaruit oplopend naar leeftijd.

·Kosten: € 95,- voor 8 trainingen inclusief inschrijfgeld.

 

Meedoen? Inschrijven voor de Panasj wintertrainingen kan vanaf heden. Je kunt je zoon/dochter aanmelden via de volgende inschrijflink: https://amersfoort.panasj.nl/wintertrainingen (kijk goed naar locatie HC Eemvallei). Je kunt je inschrijven tot maandag 25 oktober 2021! Wees er snel bij want vol=vol!

Medio november 2021 communiceren wij omtrent de indeling, locatie en het tijdstip waarop wordt getraind. We proberen uiteraard zoveel mogelijk rekening te houden met de teamindeling en voorkeur voor vriendjes/vriendinnetjes.

Sportieve groet,

Jongste Jeugd commissie HC Eemvallei

Panasj Amersfoort e.o.

Bijlage