Terug
4-10-2021

Start hockeycursus 2021 senioren - meld je aan!

Nieuws afbeelding

We gaan weer starten!
Op maandag 25 oktober a.s. starten we met een nieuwe hockeycursus voor senioren met weinig of geen hockeyervaring. Hieronder bevinden zich jaarlijks veel ouders waarvan de kinderen op hockey zitten. Deze cursus is sinds de start, 7 jaar geleden, een groot succes en de deelnemers zijn altijd erg enthousiast. Ben je erbij?

Voor wie?
Deze hockeycursus is met name bedoeld voor volwassenen (m/v) die vaak al één of meerdere gezinsleden hebben die hockeyen. De ervaring leert dat het voor deze groep leuk is om de beginselen van het hockey te leren en zo meer betrokken te raken bij het spel van hun gezinsleden. De cursus wordt gegeven door spelers uit Heren 1 en Dames 1, van HC Eemvallei. De nadruk ligt op het ontwikkelen van de basis hockeytechnieken en meestal wordt de training afgesloten met het spelen van een partijtje. Daarnaast zal er ook aandacht aan de spelregels worden gegeven door hier tijdens de training uitleg over te geven.

Wanneer?
De hockeycursus bestaat uit 8 achtereen volgende maandagavonden van 20.30 tot 22:00 uur op de locatie Olympus waarvan een avond aan de uitleg van de spelregels gewijd zal worden . Na afloop drinken we meestal nog wat met elkaar in het clubhuis. De eerste cursusavond is op maandagavond 25 oktober 2021. De laatste training zal op maandagavond 13 december 2021 zijn. Alles is op vrijwillige basis, dus geen verplichtingen. Als je een keer geen tijd hebt om te komen is dit geen probleem.

Wat heb ik nodig?
De uitrusting die je voor de hockeycursus nodig hebt zijn scheenbeschermers, een bitje en een hockeystick.

Wat kost het?
De kosten voor deze cursus bedragen slechts €60,-

Hoe kan ik mij aanmelden?
Stuur een mail met je naam naar [email protected] o.v.v. ‘Hockey Cursus 2021’ en wij sturen je een mail met verdere informatie.
En daarna? Veel deelnemers zijn na het afronden van de cursus zo enthousiast dat ze doorgaan met trimhockey. Alle trimgroepen trainen op de maandagavond. Als je in hetzelfde seizoen doorstroomt naar een volwaardig lidmaatschap krijg je € 60,- korting op de contributie.

Wil je ook kennis maken met hockey schrijf je dan snel in want vol = vol.

Vragen? Mail ons via [email protected]