Terug
6-4-2022

Nieuwe Technisch Manager

Nieuws afbeelding

Het bestuur van HC Eemvallei is verheugd om jullie te informeren, dat met ingang van 1 augustus 2022 Jeroen Molenaar technisch manager wordt. 

Hiermee volgt hij Martijn van Minderhout op waarover wij jullie eerder deze week hebben geïnformeerd. Jeroen heeft een ruime hockey ervaring als speler, trainer-coach en technisch manager. Tijdens z'n gehele jeugd hockeyde Jeroen bij de Apeldoornse Mixed Hockey Club om daar later nog een aantal jaren bij de veteranen te hockeyen. Zijn rollen als trainer-coach, technisch coördinator en technisch manager voerden hem langs diverse verenigingen zoals de Apeldoornse Mixed Hockey Club, Hattemse Mixed Hockey Club en Mixed Hockeyclub Zwolle. Daarnaast was Jeroen ook werkzaam op het Centre for Sports & Education in Zwolle, een opleidingsinstituut voor potentiële topsporters.

Jeroen heeft ruime ervaring als verandermanager in complexe werkomgevingen met name bij scholen en in de (jeugd)zorg. Jeroen heeft de ambitie om omgevingen te creëren waarin mensen optimaal kunnen leren, leven, innoveren en presteren. Deze zaken maken dat het bestuur van HC Eemvallei van mening is, dat Jeroen de juiste persoon is om HC Eemvallei hockey technisch en ook als vereniging verder vooruit te brengen.

We zijn met Jeroen een fulltime contract voor 2 jaar overeengekomen. Hiermee willen we de continuïteit binnen de vereniging verder waarborgen. In tegenstelling tot Martijn zal Jeroen zelf geen verantwoordelijkheid dragen voor een enkel team. Hij zal het Technisch Kader gaan aansturen en trainers (o.a. onze jeugdhelden) gaan opleiden en begeleiden, waardoor de kwaliteit van trainingen verder omhoog gaat. Daarnaast zal hij zich intensief bezighouden met de Jongste Jeugd en de D- en C-junioren. De gedachte is om hiermee het fundament voor de toekomst te leggen.

Tot het einde van dit seizoen is Jeroen trainer/coach van Heren 1 bij de Deventer Hockey Club. Om de overdracht van Martijn naar Jeroen zo soepel mogelijk te laten verlopen, start Jeroen op de achtergrond en in overleg met Martijn van Minderhout parttime al zijn werkzaamheden voor HC Eemvallei. Het is dus heel goed mogelijk dat je Jeroen toevallig al een keer tegen het lijf loopt langs de lijn.

Je kunt ook nader kennismaken met Jeroen bij de Algemene Ledenvergadering waar hij zichzelf zal voorstellen aan de leden.

Naast alle bovenstaande kwalificaties hebben wij Jeroen ervaren als een aimabel persoon. Het spreekt dus voor zich dat wij heel blij zijn, dat Jeroen deze uitdaging met ons aangaat en we wensen hem heel veel succes.