Terug
8-3-2023

Nieuwe woensdagavond introductiecursus- schrijf je nog snel in!

Nieuws afbeelding

We hebben al een aantal inschrijvingen ontvangen voor de woensdagavond en als we nog een paar mensen erbij hebben, dan kunnen we definitief gaan starten. Schrijf je dus nu nog snel in!!

De introductie cursus is een 8 weken durende hockeycursus voor senioren met weinig of geen hockeyervaring, ideaal voor ouders van hockeyende kinderen maar natuurlijk ook voor mensen die graag laagdrempelig het hockey spel willen ervaren!

Deze cursus is sinds de start, 8 jaar geleden, een groot succes en de deelnemers zijn altijd erg enthousiast. Ben je erbij?

Voor wie?
Iedereen boven de 25 die graag de beginselen van het hockeyspel wil leren. De nadruk ligt op het ontwikkelen van de basis hockeytechnieken en meestal wordt de training afgesloten met het spelen van een partijtje. Daarnaast zal er ook aandacht aan de spelregels worden gegeven door hier tijdens de training uitleg over te geven.

Wanneer?
De hockeycursus bestaat uit 8 woensdag avonden van 20.30 tot 22:00 uur op de
locatie Olympus. Na afloop drinken we meestal nog wat met elkaar in het clubhuis. De eerste cursusavond zal 15 of 22 maart starten. In totaal zijn er 8 cursus avonden.
Alles is op vrijwillige basis, dus geen verplichtingen. Als je een keer geen tijd hebt om te komen is dit geen probleem.

Wat heb ik nodig?
Voor de hockeycursus heb je scheenbeschermers, een bitje en een hockeystick nodig. Als je geen stick hebt dan kunnen we een leenstick ter beschikking stellen.

Wat kost het?
De kosten voor deze cursus bedragen slechts € 65,-
En mocht je erna besluiten verder te willen hockeyen in de trimgroep dan wordt dit als korting verrekend met je jaarcontributie!

Hoe kan ik mij aanmelden?
Stuur een mail met je naam naar [email protected] o.v.v. ‘Hockey Cursus 2023’ en wij sturen je een mail met verdere informatie.