Terug
21-5-2024

Panasj hockey zomerkamp 2024


Dit jaar organiseert Panasj weer het ‘Panasj hockey zomerkamp bij HC Eemvallei’. Op maandag 19 augustus, dinsdag 20 augustus en woensdag 21 augustus 2024 gaan we weer een supergaaf, leuk en leerzaam hockeykamp organiseren. Doen jullie mee?

 

Voor wie is het hockeykamp?

Panasj hockeykampen zijn voor kinderen vanaf 4 jaar t/m 12 jaar. We delen de kinderen in op basis van hun leeftijd en niveau (uiteraard kijken we ook naar teams en vriendjes/vriendinnetjes). We hebben 3 groepen:

 

- Panasj ‘mini’s’ kamp voor kinderen 4 en 5 jaar. Dit is een halve dag kamp.

- Panasj ‘junioren’ kamp voor kinderen 5 - 10 jaar. Dit een hele dag kamp.

- Panasj ‘NEXT LEVEL’ kamp voor kinderen 10 - 12 jaar. Dit een hele dag kamp.

 

De 3 groepen trainen allemaal afzonderlijk van elkaar en hebben hun eigen programma.

 

Wat gaan we doen tijdens het hockeykamp?

Panasj hockeykampen zijn leuk, leerzaam en hebben een afwisselend programma voor elk niveau. De ‘mini’s’ leren op een speelse manier kennismaken met hockey met hun eigen trainer.

 

Met de junioren gaan we in de ochtend werken aan hun hockey technische vaardigheden. In de middag gaan we werken met kleurenteams waar de kinderen in groepen oefeningen en spelen gaan doen waarbij hockey, het ‘team’ en het samenwerken voorop staan. De dag sluiten we af met diverse partijvormen.

 

Panasj ‘NEXT LEVEL’ is voor de echte fanatieke hockeyers die graag aan hun techniek willen werken en beter willen worden. Voor hun hebben we een gaaf programma. In de ochtend zijn zij druk bezig met hun techniek, hun vaardigheden etc. In de middag gaan de trainers met de kinderen aan de slag met thematrainingen (scoren, aanvallen en verdedigen). De dag sluiten we af met diverse partijvormen.

 

Wat zijn de tijden en waar is het kamp?

Het Panasj kamp voor de mini’s is van 09.30 uur – 12.30 uur. Het kamp voor de junioren en NEXT LEVEL is van 09.30 uur – 16.00 uur. Locatie: Caraiben 1, HC Eemvallei, Amersfoort.

Wat zijn de kosten voor deelname?

De kosten voor deelname aan het mini kamp bedragen € 115,-

De kosten voor deelname aan het junioren kamp bedragen € 190,-

De kosten voor deelname aan het NEXT LEVEL kamp bedragen € 215,-

 

Hoe kan ik mijn kind inschrijven voor het hockeykamp?

Inschrijven kan via de volgende directe link: https://amersfoort.panasj.nl/kampenKlik hierna op de button ‘Aanmelden’ en kies als eerste de gewenste locatie. Daarna kies je voor deelname ‘mini’s, junioren of Next Level.

 

Alle kinderen ontvangen bij aanvang van het kamp het unieke Panasj kampshirt. Voor NEXT LEVEL is er een eigen kampshirt.

Eten & drinken

Voor eten en drinken gedurende de dag wordt gezorgd. In de ochtend zullen er fruit en tussendoortjes zijn, tussen de middag serveren wij een broodlunch met beleg en iets ‘extra’s en in de middag zijn er ook weer tussendoortjes. Wij verzorgen geen ontbijt. Drinken staat de gehele dag klaar voor de kinderen.

 

Meer informatie over de Panasj hockeykampen vind je op onze website. Hier gaan wij ook wat dieper in op het programma, https://amersfoort.panasj.nl/kampen

 

Doen jullie kinderen (weer) mee? Vriendje of vriendinnetje die ook graag mee wil doen aan het hockeykamp maar is geen lid van HC Eemvallei? Hoe leuk! Iedereen kan en mag zich inschrijven voor het Panasj hockeykamp.