Terug
8-6-2024

Zomerhockey 14 juni

Kom proef hockeyen op 14 juni

Na een succesvol Lentehockey, organiseren we ook Zomerhockey. Op vrijdagmiddag 14 juni organiseren we een training speciaal voor alle jongens en meisjes van 5 t/m 11 jaar die wel eens willen weten hoe leuk hockey is. Deze datum is in plaats van 24 mei, die door de slechte weersvoorspellingen niet doorging. Als je je niet eerder hebt opgegeven en je kind nu 1 middag wil meedoen, geen probleem! Stuur een mailtje naar [email protected].


Onder leiding van onze trainers doe je oefeningen, spelletjes en een echt partijtje. Als het mooi weer is, zetten we ook de stormbaan op. De kosten voor 1 training HC Eemvallei Zomerhockey bedraagt € 3,00. Je krijgt het bitje van ons. Een hockeystick en eventueel scheenbeschermers krijg je in bruikleen.


Goed om te weten is dat iedereen zich voor 16 juni moet aanmelden voor het nieuwe seizoen 2023/2024.We weten dat dit vrij kort is na de proeftraining. Dit heeft te maken met de indeling van de teams. Dit is voor de jongens en meiden vanaf de onder 8 en hoger. Vanaf de onder 8 doen ze mee in teamverband aan de competitie vanuit de KNHB. Binnen de club werken ze op volgorde van aanmelden. Is je kind jonger dan 7 hiervoor hebben we geen wachtlijsten en dan kan het gewoon komen trainen en mee doen met de activiteiten.


Met sportieve groet,

HC Eemvallei Zomerhockey