headernw.jpg
 

Sponsoring Informatie

HC Eemvallei, de hockeyclub van Vathorst!

Onze 4 sponsorprincipes
We willen ons in ruil voor uw steun, inzetten om te zorgen dat sponsoring maximaal aantrekkelijk is.

Daarvoor gelden voor alle sponsoren de 4 sponsorprincipes:

1. Vergroten van de naamsbekendheid
HC Eemvallei ligt verdeeld over twee locaties, beide aan de rand van de snelgroeiende wijk Vathorst.
De ene locatie ligt onderaan de afrit van de A1, de andere locatie tegenover Ikea. Twee prachtige A1-
locaties die er toe doen voor het vergroten van naamsbekendheid van uw onderneming.
Bijvoorbeeld de kracht van reclamedoeken op de velden biedt prachtige kansen. Daarnaast
ontvangen wij uiteraard jaarlijks tientallen clubs uit de nabije regio’s.

2. Versterking van uw bedrijfsimago
HC Eemvallei is een jonge club en daarmee ook een bijzonder actieve club als het gaat om het organiseren van culturele en sportactiviteiten. Door ondersteuning speelt u zichzelf op een positieve manier in de kijker.

3. Kansen om te netwerken
Sponsoren betekent ook dat wij u graag ontvangen tijdens de door HC Eemvallei georganiseerde activiteiten. Een moment om te genieten van alles wat er wordt georganiseerd maar ook een uitgelezen kans om op een ontspannen manier te netwerken. Wij introduceren u met plezier en stellen u graag voor aan uw publiek.

4. Betrokkenheid
”Last but not least” is het gewoon heel prettig om iets extra’s te kunnen toevoegen aan de vereniging HC Eemvallei en meer betrokken te kunnen zijn bij de club die u een warm hart toedraagt.

Hoofdsponsor
Dit is ons meest exclusieve en uitgebreide menu. Op dit moment is de Rabobank onze hoofdsponsor.

Topsponsor
Als hoofdsponsor u net te gek is, dan is de optie Topsponsor wellicht meer geschikt. Veel exposure, veel vermeldingen en legio mogelijkheden, die we graag met u bespreken.

Veldsponsor
Met een veldsponsorschap geeft u uw naam aan een van onze velden en bent u niet alleen op het veld zichtbaar, maar wordt uw naam óók weergegeven bij de vermelding van het veld waarop gespeeld wordt (zowel op de KNHB-site als op de sites van alle hockeyclubs).

Bord/doeksponsor
Bordponsoren trekken de aandacht van iedereen die bij ons op bezoek komt en langs de lijn naar de spelers kijkt. En met bijna 1.000 jeugdspelers is het zowel tijdens trainingen als in de weekenden druk langs de velden.

Shirtsponsor
Sponsors die spelers direct blij willen maken, worden shirtsponsor. Ieder team dat in shirts met een sponsornaam mag spelen, is extra trots. En uw zichtbaarheid gaat wekelijks de regio kilometers ver in.

Club van 100
Bedrijven, teams, jubilarissen, iedereen past op onze borden van de Club van 100. OK, niet iedereen, bij 100 namen stoppen we ermee.

Is uw interesse gewekt? Wilt u een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden en wat sponsoring voor uw bedrijf oplevert? Of heeft u interesse in ons à la carte sponsorschap? We nemen graag de tijd voor u!
Neem contact op met de sponsorcommissie. U kunt ons het beste bereiken via mail. U mag zo uitgebreid mailen als u wilt, maar ook uw naam en telefoonnummer als terugbelverzoek voldoen uitstekend. U kunt ons bereiken via [email protected]

Voor onze sponsor folder klik hier.