Terug

Fyzie Inloop Sportspreekuur

woensdag 25 november 2020   |   18:30 - 19:30   |   Kleedkamer

Wat houdt het inloop sportspreekuur in?

Tijdens dit spreekuur is er ruimte voor het beoordelen van (acute) blessures en wordt er geadviseerd welke maatregelen genomen kunnen worden om zo snel en verantwoord mogelijk het hockeyen te hervatten. Dit advies kan ook, na toestemming van de speler en/of de ouder, teruggekoppeld worden aan de trainers en coaches.

Daarnaast kunnen er vragen omtrent klachten gesteld worden waarop een vrijblijvend, kort advies volgt. Het spreekuur is vrij toegankelijk en kosteloos. Er hoeft dus geen afspraak gemaakt te worden.

Indien verder onderzoek of een verdere behandeling noodzakelijk is, gebeurt dit in de praktijk van FyZie, waarvoor wel een afspraak gemaakt moet worden. Vergoeding van deze verdere behandelingen kunnen, indien je aanvullend verzekerd bent, gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar. Personen onder de 18 jaar hebben recht op 18 behandelingen uit de basisverzekering. Uiteraard gebeurt behandeling van minderjarigen altijd in overeenstemming met de ouders/verzorgers.

Andere locatie en aanmelden  inloopspreekuur Fyzie

Ivm de beperkte toegangsmogelijkheden op de Cara├»ben is de locatie van het 

inloopspreekuur van Fyzie voorlopig verplaatst naar de praktijk van Fyzie in Vathorst, locatie Wervershoofstraat 363


Je kunt in de praktijk van Fyzie terecht vanaf woensdag 4 november tussen 18.30 en 19.30 uur. In ieder geval elke woensdag in november. Check voor de planning een aanvullende informatie m.b.t. het inloopspreekuur de agenda van de HC Eemvallei app. 


 

Nieuw is dat je je vooraf even moet aanmelden bij fysiotherapeute Carlijn Kieft via [email protected] om te voorkomen dat het te druk wordt in de wachtruimte. Vermeld je naam en telefoonnummer en zij spreekt een tijd met je af. Vergeet ook je mondkapje niet. 

Hou voor actuele ontwikkelingen dus de app in de gaten.