Betaalpassen
Annelieke Wanders Commissielid Betaalpassen
Eenlocatie Commissie
Maaike Thoben-Dijkgraaf Voorzitter
Harry Noortman Commissielid
Johan Joldersma Commissielid
Adriënne Duinkerke Commissielid
Mark de Beer Commissielid
Hockey Technisch Kader
Wouter Endert Voorzitter Hockey Technisch Kader
Wouter Endert Technisch manager
Lisa Ruizendaal Technisch Coördinator jongste jeugd
Daan Smit Technisch Coördinator Meisjes
Grant Thomson Technisch Coördinator Jongens
John Nijhuis Technisch Coördinator Senioren
Inge Weytingh Keeperscoördinator
Karin Brink Keeperscoördinator
Inkoop Bar
Reinder Laeven Commissielid
Lieke Nguyen-verstegen Commissielid
Jongste Jeugd Commissie
Ramon David Voorzitter Meisjes
Charlotte Beugels-Rietveld Lijncoordinator E8 Meisjes
Annemarie Huurman Lijncoördinator Benjamin Meisjes
Marit Kuyper Lijncoördinator Funkey
Josine van Dieren Lijncoordinator E6 Meisjes
Joor Verheij Lijncoördinator F Meisjes
Jacqueline Slot-rijn Voorzitter Jongens
Joor Verheij Lijncoördinator E8 Jongens
Mariska Viester Lijncoordinator E6 Jongens
Hester Geerdinck Lijncoördinator F Jongens
Annemarie Huurman Lijncoördinator Benjamin Jongens
Junioren Commissie
Nanette Tollenaar Voorzitter Meisjes
Nanette Tollenaar Lijncoördinator Meisjes A
Lara van Lunteren Lijncoördinator Meisjes B
Lisette Ouwerkerk Lijncoördinator Meisjes C
Harry Butt Lijncoördinator Meisjes D
Edwin Feldbrugge Voorzitter Jongens
Edwin Feldbrugge Lijncoördinator Jongens A
Jeroen Pot Lijncoördinator Jongens B
Jeroen Pot Lijncoördinator Jongens C
Edwin Feldbrugge Lijncoördinator Jongens D
Medische Commissie
Fleur de Boer Commissielid
Senioren Commissie
John Nijhuis Voorzitter
Reinder Laeven Lijncoördinator Trimmers
Tucht Commissie
Charlotte Schuurmans Commissielid
Annemiek Gras Tucht Commissie
Vertrouwenscontactpersonen
Patricia Knijff Vertrouwenspersoon Vanuit deze rol ben je het aanspreekpunt voor ongewenst gedrag. Je behandelt meldingen vertrouwelijk en probeert voor de betrokken persoon / personen een passende oplossing te vinden. Waar nodig sla je de brug naar het bestuur of andere commissies.
Wedstrijdsecretariaat
Pieter Lanting Wedstrijdsecretariaat - Jeugd en Algemene Zaken
Wendy Schuiling Wedstrijdsecretaris - Jongste Jeugd
Muriel Thuring Wedstrijdsecretaris - Veldplanning
Rachel Leeuwenburgh Wedstrijdsecretaris Senioren Het wedstrijdsecretariaat bestaat uit 3 personen. Samen plannen zij de wedstrijden, verwerken de uitslagen, verzorgen de veldbezetting en informeren tijdig de leden en overige betrokkenen. Het team zoekt iemand voor de senioren.
Zaalhockey Commissie
Pieter Lanting Zaalhockeycommissaris
Johan van Es Zaalhockeycommissaris Als zaalhockeycommissaris vervul je een sleutelrol in de organisatie van zaalhockey bij HC Eemvallei. Ieder jaar wordt in de periode december - februari door de KNHB een zaalhockey competitie opgezet. HC Eemvallei heeft hier de afgelopen 2 jaar ervaring mee opgedaan en wil deze verder uitbouwen. Daarom zijn we op zoek naar een zaalhockeycommissaris die samen met de Technische Commissie en trainers de zaalhockey visie ontwikkeld van HC Eemvallei. De komende zaalhockeyperiode loop je mee met de huidige zaalhockey-commissaris. De zaalhockeycommissaris is o.a. verantwoordelijk voor: - Ontwikkelen van beleid t.a.v. zaalhockey, in overleg met de technische commissie - Onderhouden contacten met KNHB op gebied van zaalhockey, - Instrueren van coaches, scheidsrechters en zaalleiding voorafgaand aan zaalhockeycompetitie - Organiseren en inplannen van scheidsrechters en zaalleiding bij de thuiswedstrijden, Voor aanvullende informatie kan je contact opnemen met Kees Soonius 033-4565250, [email protected] Aanmelding via [email protected]
Grote Clubactie
Hester Geerdinck Commissielid
Mirjam Joldersma Commissielid
Cynthia de Bruin-van Enschot Commissielid
Sponsor Commissie
Sebastiaan van Leur Commissielid
Christa Borgers Commissielid
Bernd Haaksman Commissielid
Bianca Oudijk Commissielid Leuke uitdagende vacature! Jij wilt toch ook dat onze club over voldoende financiële middelen beschikt? Kom ons dan ondersteunen met de werkzaamheden die hierbij horen. Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de sponsorcommissie voor onze huidige sponsoren. Tevens ga je de uitdaging aan om nog meer sponsoren erbij te zoeken die een mooie bijdrage aan onze club kunnen leveren. Daarnaast is het belangrijk dat je goed communiceert en samenwerkt met diverse andere commissies binnen onze club. En eens per maand is er overleg met de andere commissieleden. Ben jij commercieel en communicatief sterk en ben je een aanpakker? Dan kun je veel voor onze club betekenen. Dus….meld je aan!
Felice van Westerlaak Commissielid Leuke uitdagende vacature! Jij wilt toch ook dat onze club over voldoende financiële middelen beschikt? Kom ons dan ondersteunen met de werkzaamheden die hierbij horen. Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de sponsorcommissie voor onze huidige sponsoren. Tevens ga je de uitdaging aan om nog meer sponsoren erbij te zoeken die een mooie bijdrage aan onze club kunnen leveren. Daarnaast is het belangrijk dat je goed communiceert en samenwerkt met diverse andere commissies binnen onze club. En eens per maand is er overleg met de andere commissieleden. Ben jij commercieel en communicatief sterk en ben je een aanpakker? Dan kun je veel voor onze club betekenen. Dus….meld je aan!
Materiaal Commissie
Rob van der Post Commissielid
Saskia Aandewiel Commissielid De materialencommissie bestaat uit 2 personen en zorgt voor het ter beschikking stellen, innemen en vervangen van keepers- en trainingsmaterialen.
Ledenadministratie
Martin Jacobs Commissielid De ledenadministratie is het administratieve hart van de vereniging, waar alle leden en hun rol worden bijgehouden alsook de contributie wordt geïnd. Daarnaast het geven van inlichtingen aan potentiële nieuwe leden.
Marijke van der Meulen Commissielid
Peter Maas Wachtlijst Beheer
Kas Commissie
Vincent van der Stap Commissielid
Ewoud Hüttner Commissielid De kascommissie bestaat uit 2 personen en controleert 1 x per jaar de financiële organisatie van het afgelopen boekjaar.
Jeugd evenementen commissie - JEC
Katja Hardick-Groen Commissielid
Sharine Axson Commissielid
Charlotte Beugels-Rietveld Commissielid
Monique van den Berg Commissielid
Evenementen
Barbette Koerselman Commissielid
ICT
Peter Maas Commissielid
Johan Joldersma Commissielid
Vincent van Es Commissielid
Communicatie Commissie
Amber Weevers Commissielid ..
Mariska Postma Commissielid .
Martine Versteeg Commissielid ...
Sandra Hogeveen Commissielid 2. Contact & Administratie:

Jij bent verantwoordelijk voor het dagelijks beantwoorden van de Communicatie mail of zet deze door naar de juiste contactpersonen binnen HCE of binnen de Coco.

Je schrijft bespreekverslagen bij elke meeting en zorgt dat taken en verantwoordelijkheden worden nagekomen binnen het team. Je zorgt dat de jaarkalender opdated is en dat alle commissies tijdig hun boodschappen doorgeven zodat jij dit in kan plannen bij het desbetreffende medium. Eventuele door communicatie opgestelde documenten, procedures of handboeken bewaar jij in Lisa Leden administratiesysteem.

Tijd per week: gemiddeld 1,5 uur per week (dagelijks check je de mail). Dit kan in periodes meer zijn en in andere periodes minder.
Yvonne van Oostenrijk Commissielid 3. Social Media:

Jij bent samen verantwoordelijk voor het inplannen en plaatsen van de HCE social media kanalen (Instagram & Facebook). Je weet hoe je in een kort bericht mensen kan activeren (dit kan het lezen van een online HCE nieuwsbericht zijn of het uitnodigen voor een event of ALV).

Hierbij hou je de jaarkalender in de gaten en zorg je dat standaard berichten tijdig zijn ingeleverd, ingevuld en evt opgemaakt en ingepland. Je hebt contact met diverse commissies die berichten geplaatst wensen. Daarnaast ben je beschikbaar om op eigen initiatief adhoc berichten te plaatsen en in te spelen op belangrijke momenten voor HCE. Ook hou je contact met je volgers en zoek je contact met mede hockeyclubs via onze social media kanalen. Je weet ook hoe je sponsoring moet meenemen in berichten en kan hier accuraat op handelen indien nodig.

Tijd per week: gemiddeld 1 uur per week. Dit kan in periodes meer zijn en in andere periodes minder.
Arbitrage Commissie
Ernst-Jan Bakker Coördinator Opleidingen
Werner Jansen CS + leercoach
Pien Slingerland CS + leercoach
Han Huizing Planner arbitrage Senioren Binnen HC Eemvallei zorgt de arbitragecommissie ervoor dat de vele wedstrijden die bij ons op de club worden gespeeld in goede banen worden geleid door scheidsrechters, die met veel plezier hun rol vervullen. Hiervoor verzorgt de arbitrage commissie: ● De opleiding van leden en vrijwilligers tot Club Scheidsrechter (CS) ● De vervolgopleiding voor verdere verdieping van Club Scheidsrechters tot CS+-ers. ● De indeling van de scheidsrechters voor de verschillende wedstrijden ● Briefings t.a.v. regels voor minder ervaren en ervaren scheidsrechters ● Een open cultuur waarbij scheidsrechters hun ervaring onderling delen Omdat een positie bij ons vacant is geworden zijn wij op zoek naar een Planner Arbitrage Junioren Als planner arbitrage junioren ben je verantwoordelijk voor de indeling van scheidsrechters voor de zaterdagcompetitie van de A t/m de D jeugd. Voor de indeling van scheidsrechters op de wedstrijden wordt LISA gebruikt. Veel wedstrijden worden ingedeeld door scheidsrechters zelf. Jij bewaakt en draagt zorg voor de kwaliteit van de arbitrage voor de zaterdag: de juiste scheidsrechter op de juiste plaats, op de juiste wedstrijd. Jij plant voor de niet zelf ingedeelde wedstrijden, scheidsrechters in. Voor beginnende scheidsrechters plan je begeleiding door een ervaren scheidsrechter in. Hiertoe heb je de beschikking over een database van ongeveer 400 scheidsrechters. Functie-eisen ● Goede communicatieve vaardigheden; ● Flexibele instelling en stressbestendig; ● Secuur en planmatig Heb je interesse? Stuur een mail naar [email protected]
Bar Commissie
Maureen Wouters-Pultoo Barplanning
Alice Korting Barplanning Barcommissie/Barplanning
Rachel Leeuwenburgh Barplanning
Accommodatie Commissie
Henri Boersema Accommodatie Olympus
Paul de Koning Accommodatie Olympus
Maureen Hinsenveld Reserveringen accommodatie
Natalie Bakker Gevonden voorwerpen
Manon van Surksum Gevonden voorwerpen
Bestuur
Hidde ten Hoor Voorzitter Voorzitter Algemene leiding vereniging: Vertegenwoordiging vereniging naar buiten toe (woordvoerder). Uitkomen voor de vereniging naar gemeente, provincie, KNHB, pers, sponsors, etc. Vereniging leiden. Algemeen en dagelijks bestuur leiden. Visiebepaling met leden. Zorgdragen voor goede taakverdeling: Stimuleren en toezicht houden op uitvoering taken. Vergaderingen leiden. Verslag goedkeuren. Advisering bij en stimulering van activiteiten. Kader aanstellen en motiveren. Overeenkomsten afsluiten (sponsors, betaalde krachten). Aanspreekpunt zijn (bijvoorbeeld tijdens de wedstrijden in het weekend). Contacten leggen/onderhouden.
Johan Joldersma Secretaris / Vrijwilligers - Draagt zorg voor het samenstellen van de agenda voor de bestuursvergaderingen en de Algemene Vergadering - Draagt zorg voor de samenstelling, inhoud en uitgave van verenigingsinformatie - Draagt zorg voor de juiste verspreiding van informatie naar leden in samenwerking met de Communicatie Cie - Onderhoud de communicatie met de Evenementen cie
Arnold de Lange Penningmeester / ICT Penningmeester Contributie innen Machtigingen maken, verwerken, innen Overige contributies innen Begroting opstellen[4] Bepaling financieel beleid Meerjarenbegroting opstellen Jaarbegroting opstellen en controleren Financiële administratie Advisering financieel beleid Activiteitenbegrotingen commissies controleren Budget voor commissies vaststellen. Financiële overzichten opstellen (per activiteit, per commissie, totaal) Financieel jaarverslag maken (in/na overleg met de kascommissie) Uitgiften doen/ inkomsten genereren Declaraties checken en uitbetalen Rekeningen betalen Uitbetalingen registreren Inkomsten binnenhalen/controleren/registeren Overschrijving regelen
Wouter Endert Bestuurslid Hockey
Hendrik Jan Kok Accommodatie
Anne-Marie Veldhuysen Notulist