headernw.jpg
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 3 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 17 november 2018
Tijd T/U Team Tegen team
08:45 Uit Meisjes 8E1 MHV Maarssen M8E1
08:45 Uit Meisjes 6E1 Huizer HC ME1
14:45 Uit Jongens C2 MHC Muiderberg JC1

Scheidsrechtersexamens

12-10-2017
Nieuwsafbeelding

Vorige maand hebben maar liefst 78 leden hun scheidsrechterskaart behaald! Na het volgen van de e-learning en een cursusavond onder leiding van Arnold de Lange, hebben zij hun examen succesvol afgelegd.

Een scheidsrechterskaart is verplicht als spelend lid van de KNHB als je 16 jaar of ouder bent. Het beleid bij Eemvallei is dat ieder spelend lid vanaf de B categorie, ongeacht de leeftijd, een kaart dient te hebben. Fluit-team-diensten op onze club zijn er zaterdags voor de A- en B-spelers en zondags voor de senioren. Daarnaast zijn er gelukkig heel veel leden, die zich vrijwillig (en vaak zelfs extra bovenop hun teamverplichtingen) enthousiast inzetten als scheidsrechter voor jeugd- en seniorenwedstrijden.

Natuurlijk hopen we de nieuwe scheidsrechters binnenkort op het veld of in de zaal te mogen verwelkomen om het geleerde in de praktijk te gaan brengen!

Alle geslaagden van harte proficiat!

N.B.in mei/juni 2018 wordt een extra cursus/examen gepland, bij voldoende belangstelling kan tussentijds een cursus worden georganiseerd: stuur snel een mail naar [email protected] hceemvallei.nl als je ook je kaart wil halen.