headernw.jpg
 

Keepertrainingsschema

30-10-2017
Nieuwsafbeelding

Het keepersschema is helaas weer gewijzigd. Daan is afgevallen als keeperstrainer en het is niet gelukt om met de andere trainers Robin, Ymke en Annemieke de donderdagtrainingen in stand te houden. De donderdagtrainingen zijn daarom verdeeld over de andere vier dagen. Na de winterstop/zaal zullen de groepen opnieuw worden ingedeeld.

De opkomst naar de training is goed. Vergeet niet afwezigheid aan de trainer door te geven. En de starttijd in het schema betekent dat je in je keepersoutfit klaar staat, zo benut iedereen de trainingstijd ook optimaal.

De regel dat de jongste jeugd en wisselkeepers alleen trainen als er op de zaterdag een wedstrijd is komt te vervallen. We willen keepers uit deze teams de kans bieden om bij enthousiasme of juist door onzekerheid een keer extra te komen trainen.

Wisselkeepers:

 Bij wisselkeepers zowel in de Jongste Jeugd als bij de elftallen adviseren wij een speler twee keer achter elkaar te laten keepen. Dit vergroot de leercurve en het plezier. 

 Een invalkeeper die vast wil gaan keepen in de 8 E of elftallen kan dit melden via de teamleiding aan de lijnco, wij laten daarna weten of en zo ja, welk effect dit heeft op de trainingstijd/trainingsgroep