headernw.jpg
 

Update van het bestuur

11-7-2019
Nieuwsafbeelding

Beste hockeyvrienden en vriendinnen,

Vorige week was de eerste bestuursvergadering van het nieuwe bestuur. Daarin heeft ook iedereen de voorkeur uitgesproken voor een rol in het 100-dagen traject. Deze zijn als volgt:
Melchert: voorzitter
Sabine: secretariaat en accommodatie
Herman: sociale zaken (denk aan evenementen, sportiviteit en respect)
Tim: commerciële rol
Lotte: communicatie

Na het 100 dagen traject gaan we kijken of deze rolverdeling definitief wordt. Ook kunnen jullie zien dat de rollen van tc en penningmeester nog bij niemand belegd zijn. Wij zijn dan ook op zoek naar versterking op deze vlakken. De komende periode worden deze taken natuurlijk wel opgepakt door het huidige bestuur.

100-dagen traject
Daarnaast hebben we het gehad over de insteek van het 100-dagen traject. Het idee is nu om aan het begin van het nieuwe seizoen 6 weken lang elke week een ronde tafel te organiseren met verschillende leden. Hier houden we jullie natuurlijk van op de hoogte. Wil je graag deelnemen aan een rondetafel met het bestuur? Laat dit dan weten via [email protected]. Geef hierbij ook aan in welke onderwerpen je interesse hebt.

HC Eemvallei Rookvrij
Tot slot is er nog meer goed nieuws. Het is al eerder besproken met leden en er zijn ook veel leden die via een poll voor een rookvrij Eemvallei hebben gestemd. Per 1 oktober (stoptober) is het dan eindelijk zo ver, HC Eemvallei is dan rookvrij. Uiteraard gaan we hier nog veelvuldig over communiceren.

Heb jij ook een onderwerp waarvan je vindt dat het bestuur zich daarover moet buigen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]